Amazon "Payment revision needed" hatası

Baki Delibaş

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Fazladan 50TL daha yatırdım fakat yine aynı hatayı alıyorum. 1.121 TL gereken hesabımda 1.229 TL var ama halen siparişim onaylanmıyor. Sizce nerede yanlış yapıyor olabilirim ?

Ürün fiyatı 978 TL olarak görünmekte. En fazla 200 TL vergi çıksa yine çekmesi gerek. Sanırım ben bu işi beceremeyeceğim.

Kargo ücretini de ödüyorsunuz değil mi?
Hayır, kargo ücretini çıktılar ve deposiyle birlikte 317 dolarlık fatura çıkıyo ve hesabımda 1.229 TL para var. Nerde yanlış yapıyorum anlamadım.

Ödeme konusundaki sorun için canlı destekten yardım isteyebilirsiniz. Oradan sizi bankanıza da yönlendirebilirler.
Yaşamış olduğum sorunla alakalı olarak mail attım. Lütfen bankanızla görüşün ve konuyla ilgili bilgi alın. Nakliye ücretinden feragat etmeyle ilgili olarak bir liderle irtibata geçtim. Sipariş sevk edildikten sonra nakliye ve taşıma ücretini hesabınıza geri ödeyeceklerini söylediler. Şeklinde dönüş yapıldı. Sanırım kargo parasını da hesaba yatırmam gerekiyomuş. Bundan önce gelen mailde bundan bahsedilmemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…