Amazon Prime aboneliği iptal edilmezse para çeker mi?

BrnKrkz

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Amazon Prime'ın ilk ay ücretsiz aboneliğini Papara kartımla almıştım. Şu an Amazon hesabıma erişemiyorum. Fakat Papara kartıma para yatırmam lazım. Parayı yatırırsam Amazon otomatik para çeker mi? Eğer çekerse bu aboneliği Papara üzerinden iptal edebilir miyim?

Evet karta para yüklediğiniz zaman otomatik olarak para çeker. Aboneliği Papara üzerinden değil direkt olarak Amazon'un kendi sitesinden iptal edebilirsiniz.

Amazon hesabınıza kartınıza para yüklemeden önce erişirseniz daha erken iptal edebilirsiniz.

Amazon hesabınıza erişene kadar Papara uygulaması üzerinden en azından abonelik için ücret çekimini kapatabilirsiniz. Bu, Amazon aboneliğinizi iptal etmez. Yalnızca abonelik için ücret kesimini önler. Bu özellik ne kadar işe yarıyor bilmiyorum ancak ödeme yapılmasına izin vermeyeceğinden dolayı aboneliğiniz yenilenmeyebilir.

PaparaAbonelikGorsel.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı