Prime Video Amazon Prime alınır mı?

The Boys gayet güzel hocam? Geçen sene izlediğim en güzel dizi olabilir açıkçası.

Memnunum, alınır. Ara sıra pek ciddi miktarlarda olmasa da Prime indirimleri oluyor, belki istediğiniz bir ürünü yakalayabilirsiniz. Dizi film seçenekleri kısıtlı ama ben sadece tek bir dizi izledim, o da üzmedi. LoL, Valorant gibi oyunlar oynuyorsanız o oyunlara özel kod, kutu gibi içeriklerde veriyor zaman zaman.
Yok reis bilgisayarım çöp olduğu için sanırım 4 yıldır oyun oynamıyorum. Teşekkür ederim yanıt için.
 
Prime kullanmaktayım.
Dizi olarak pek bir içerik yok. Ama bana hitap edenler var. Ben sadece The Expanse dizisi ve Prime avantajları için aldım.
Yüksek Şatodaki Adam
Treadstone
The Magicians.
Into the Badlands
The Expanse
Good Omens
Bunlar benim favorilerim.
Amazon Prime alışveriş avantajların var. Twitch ücretsiz abonelik hakkın var. İlgini çekerse güzel avantajlar.

Netflix 1 hafta kullandım sonra daha girmedim bile. Zaten arkadaşım vermişti. Benim zevkime göre pek parasını haketmiyor. Ama içerik bakımından çeşitlilik ve çokça vakit öldürmek isteyen için uygun bir platform.
Tamam reis teşekkür ederim.
Tamam kral bakacağım hepsine.
 
Yok reis bilgisayarım çöp olduğu için sanırım 4 yıldır oyun oynamıyorum. Teşekkür ederim yanıt için.
O zaman dizi, film için alacaksanız sanırım. Ben diğer içeriklere pek göz atamadım ama illa ki izlenilebilir içerikler vardır. 2 Sezon The Boys izledim, 3. sezonu da gelecek, izlediğim en iyi diziler arasında net.
 
Başka? 10.000 içerikten 1 tane mi?
The Boys dışı izlemeye vaktim olmadı, diğer arkadaşlarda birkaç içerik önermiş zaten. Benim için yeterli bir sebep Amazon Prime almak için The Boys. 4 5 ay kullanım yeter zaten dizilerin filmlerin tadını alabilmek için. Uzun vadeli kullanımda bilemiyorum ileride ne tarz içerikler gelir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı