Amazon Prime deneme bitmiyor

Bunu Papara'da bende yapıyordum bir ara olmadı alayım dedim 8 TL yerine 16 TL kestiler önceki üyeliğimi de aldılar.
Konuya ininal yazmıştım ama şuan hatırlar gibiyim. Sanırım ininal sanalı kabul etmemişti ben de o yüzden Papara kullanmıştım. Papara'yı normalde hiç kullanmıyorum ama geçen hafta bir iş için lazım olmuştu bankadan ibana 100tl attım paparaya. Attığım parayı kullandım falan hiç kesmedi ama bilemiyorum sonradan ne olur.

Hocam aman diyeyim günün birisinde faiziyle birlikte o parayı alırlar falan canınız sıkılır. 😂

En fazla hesabınızı askıya alırlar diye düşünüyorum.
Bence de maksimum hesabı banlarlar falan o da çok umurumda değil açıkçası. Para almak isteseler bile nasıl alabilirler ki?
 
Konuyu görünce bende denemek istedim, 5 yıllık ininal kart vardı evde kullanmıyordum, ücretsiz deneme başladı şu an. Tabii ücretsiz deneme, sonraki ay işe yaramayabilir.
 
Hocam denemeyi 3 ay falan beleş kullananların hesaplarını askıya alıyorlarmış falan diye bir şey duymuştum birilerinden. Doğru mudur?
Bir fikrim yok malesef. Zamanında bende 1 yıl kadar kullanmıştım bu açığı. Hiç para vermeden 1 yıl boyunca kullandım. Üstelik prime pahalıyken. Eski ininal kartta daha çok bilinirdi bu. Yeni ininal gelince herkes olmuyor zannetti ama yine de oluyor. Ben yapmıyorum, sizlere de tavsiye etmem.
EKLEME: Eğer dediğimi yaparsanız deneme sürümü olarak gözükmüyor. Direkt para verip alıyorsunuz gibi gözüküyorsunuz. Karttan para çekti gibi gözüküyor. Kartın parası da daha sonra yükleme yaparsanız vs. eksiye düşmüyor. Tamamen bir site açığı ve ilgilenilmiyor.
 
Son düzenleme:
Merhaba, aynı sorunu bende yaşıyorum. 5 ay önce Amazon Prime'ın bizlere sunmuş olduğu 1 aylık deneme sürümünü kullandım. İkinci ay ise para verip aldım (kartımda para vardı) ancak bundan sonraki aylarda yani üç ay boyunca hiçbir şekilde para çekmedi kartım'dan (not: Kartımda para yoktu) kartım'da para olmamasına rağmen Amazon Prime A ücretsiz bir şekilde kayıt oldum ve hala kullanmaya devam ediyorum. Hatta daha 2-3 gün önce Amazon Prime'ı Tekrar'dan ücretsiz bir şekilde aldım. Başıma bir aksilik gelmez umarım. Benimle aynı sorunu hala yaşıyanlar varsa belirtsin lütfen. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı