Oyun Ücretsiz Amazon Prime Gaming Mayıs 2023 Oyunları

Hocam problem şu, ben oyunların kalitesiyle alakalı yazmadım yorumu. Ben her zam gelen şeye laf atmaya yer arayanlar için yazdım yorumu. Burada RDR2 bile olsa zamlandığı için laf edecek insanlar var bu ülkede.

Vallahi aldıklarına saysınlar agam :D ayda 7 TL verip kötü diyenler elveda size.
 
Sunduğu onca hizmetin karşılığında 40 TL çok bir para değil. 1 paket sigara parasına adamlar dünya kadar şey sunuyor ama hala şikayet ediyor bazıları. 40 TL'ye basit bir döner bile alınmıyor artık. Ekonominin kötü olması onların sorunu değil. Yine insaflı davranıp makul bir fiyat belirlemişler ( 2 $ ).
- Prime Video ile onlarca dizi / filmi 4K + HDR ile izleyebilme.
- Örneğin 100 TL'ye bir ürün satın alıyorsunuz, o ürün sonrasında 95 TL'ye düşüyor, adamlar o 5 TL'yi size hediye olarak iade ediyor.
- Her üründe ücretsiz / Prime kargo avantajı ve kusursuz teslimat ( Amazon'dan yıllar boyunca - Almanya, İngiltere, Amerika ve Hollanda siteleri de dahil olmak üzere - yüzlerce ürün satın aldım, bir tanesi bile hasarlı, kusurlu veya geç teslim edilmedi. Geçen yıl İngiltere'den aldığım ayakkabının numarası uymadığı için iade etmiştim. Pazartesi günü iade için kuryeye teslim ettiğim ürünün para iadesi çarşamba günü hesabıma yatırıldı. ( TR mağazalarında 50 TL'lik ürün iadesi yapıyoruz 1 haftada hesaba zor yatıyor ).
- Adamların müşteri hizmetleri 10 numara. Ne zaman bağlanmak istesem beklemeden, sorun yaşamadan bağlandım. Her sorunuma çözüm odaklı ve güler yüzle yaklaştılar.
- Prime Gaming ile her ay - iyi veya kötü - onlarca oyun ve oyun içi içerik vermeleri. ( örneğin LoL'de geçen yıl boyunca 650 RP verdiler, son birkaç aydır 350 RP + kostüm, şampiyonlar, totem vs. oyun içi güzel içerikler veriyor ).

Şunlara rağmen haksızlık edip kötü ve boş eleştirilerde bulunanlar kullanmasın bir zahmet. 40 TL ceplerinde kalsın. Çöp oyunlara ve kötü içeriklere (!) 40 TL vermesinler.
Kardeşim kendi kartını girmek yerine başka kartı girmişti klavye alırken, bi baktım hesaptan 700tl gitmiş hemen siparişi iptal ettim ve sadece 1.5 dakika içinde para geri geldi. Trendyoldan alsam herhalde 1-2 (İŞ) günü beklerdim.
 
39 TL'ye göre hala güzel avantajları var bence.

İyi bir oyun vermedikçe tercih etmem bu fiyata Prime Video tüm dizileri bitirdim Amazon'dan alışveriş yapacağım zaman tercih ederim gene 1 aylık Prime onun haricinde bana çok cazip gelmiyor çünkü kullanabileceğim bir şey kalmadı ama 7 TL gerçekten ucuzdu ben 3.90 civarı ödüyordum Papara ile nerede nereye :D
 
bölgesel fiyatlandırmaya göre 40 tl pahalı git ekonomi öğren
Şu anda herhangi bir abonelik sistemi için kuru 2.5’ten alan bir firma gösterebilir misin bana? Bir elin parmaklarını geçmez. 40 TL’ye düzgün yemek yeme şansın bile yok Türkiye’de.
 
Bu tarz konuların altında genelde hararetli tartışmalar dönüyor. Şunu belirtmekte fayda var birinin bütçesine pahalı gelen diğerinin bütçesine ucuz gelebilir, gayet doğal bir şey. Bunun için kavga etmeye gerek yok. %50-60 iade veren kartlar var, onlarla üye olursanız daha hesaplıya gelir, bunu da ek bilgi olarak ekleyeyim.

Son olarak da, dövüşmen kuzumm 😂
 

Geri
Yukarı