İyi günler. Tam 1 ay önce Amazon'dan bir ürün alacağım için Amazon Prime almıştım. (Deneme sürümü.)Ardından bugün 4 saat önce üyeliği yenilemiş. Ben de iptal ettim. Paramı geri gönderiyorlar mı? Çünkü Prime üyelikte gitmiş şu anda. Free hesaba dönüşmüş.
İyi günler. Tam 1 ay önce Amazon'dan bir ürün alacağım için Amazon Prime almıştım. (Deneme sürümü.)Ardından bugün 4 saat önce üyeliği yenilemiş. Ben de iptal ettim. Paramı geri gönderiyorlar mı? Çünkü Prime üyelikte gitmiş şu anda. Free hesaba dönüşmüş. Eki Görüntüle 1351400 Eki Görüntüle 1351401
Dün Prime üyeliğimi sonlandırdım.
Karşıma seçenekler çıktı.
Birincisi hemen iptal edersem üyelik tutarının tarafıma iade edileceğiydi.
İkinci seçenek iade olmaksızın bir sonraki yenileme dönemine kadar kullanabileceğimdi.
Tarafıma gelen mail de aşağıdaki gibidir.
Uzun lafın kısası bahsettiğim hemen iptal et seçeneği ile üyeliğinizi sonlandırdıysanız para iadesi tarafınıza gerçekleşecektir. Ayrıca altını çizerek söylüyorum ödemesini yaptığınız Prime üyeliğinizde avantaj kullandıysanız para iadesi gerçekleşmez. Prime üyeliği aldınız ama hiç avantajdan faydalanmadıysanız iptal durumunda iade gerçekleşir.
Yenilendiyse aboneliğiniz bu ay da kullanırsınız, önümüzdeki ay yenilenmez diye düşünüyorum. En basitinden Prime video indirip bir içerik izlemeyi deneyin. ya da Prime Gaming sitesine girip oyunlardan birini almayı deneyin eğer almadıysanız.
Amazon aboneliklerinde iade olmuyor. Bir dahaki döneme kadar ayrıcalıklardan yararlanırsın.
Düzeltme: Eğer hiçbir ayrıcalıktan yararlanılmamışsa oluyor.
Yenilendiyse aboneliğiniz bu ay da kullanırsınız, önümüzdeki ay yenilenmez diye düşünüyorum. En basitinden Prime video indirip bir içerik izlemeyi deneyin. ya da Prime Gaming sitesine girip oyunlardan birini almayı deneyin eğer almadıysanız.
Hocam gece yarısı işlemler yapılmadığı için güncel işlemler gündüz yansıyacaktır. Eğer yansımazsa (para iade olmazsa) amazon müşteri hizmetlerini arayın derim.