Çözüldü Amazon Prime iade ne zaman gelir?

• Konuyu başlatan BGSGP
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.132
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BGSGP

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Amazon Prime alacaktım ama Amazon TR'den değil yanlışlıkla USA'dan Prime almışım. Papara'dan 39.14TL (yaklaşık 2 dolar) çekti. Üyelik ayarlarından "hemen iptal et" butonuna tıkladım. Üyeliğim kapandı ama iade hakkında hiçbir şey bulamadım. İade gelir mi? (bugün, az önce yaşandı. Geç değil yani.)

Çözüm
Amazon Prime alacaktım ama Amazon TR'den değil yanlışlıkla USA'dan Prime almışım. Papara'dan 39.14TL (yaklaşık 2 dolar) çekti. Üyelik ayarlarından "hemen iptal et" butonuna tıkladım. Üyeliğim kapandı ama iade hakkında hiçbir şey bulamadım. İade gelir mi? (bugün, az önce yaşandı. Geç değil yani.)
Üyeliği hemen iptal et dediğinde sol tarafta "Hesabınıza şu kadar para iade edilecektir." tarzında bir şey gördün mü?
"Para iadenizi, para iadesi işleme alındıktan sonra en fazla 5-7 gün içinde banka hesabınızda görebilirsiniz. Para iadesi gerçekleştiğinde bizden ayrıntılı bilgiler içeren onay e-postası alacaksınız."
Böyle demiş Amazon.
Hocam ek bir şey yapmadığınız,papara ile oonusmadiginiz sürece bence iade gelmez çünkü trde yaptığımızda da aynısı oluyor,parayı çekiyor,hemen iptal etsek bile üyelik 1 ay duruyor dolayısıyla para gelmiyor tekrardan.

Üyeliği hemen iptal et dediğinde sol tarafta "Hesabınıza şu kadar para iade edilecektir." tarzında bir şey gördün mü?
"Para iadenizi, para iadesi işleme alındıktan sonra en fazla 5-7 gün içinde banka hesabınızda görebilirsiniz. Para iadesi gerçekleştiğinde bizden ayrıntılı bilgiler içeren onay e-postası alacaksınız."
Böyle demiş Amazon.

Çözüm
Üyeliği hemen iptal et dediğinde sol tarafta "hesabınıza şu kadar para iade edilecektir." tarzında bir şey gördün mü?

Tam hatırlamıyorum, ama şu anda Amazon Prime üyeliğim yok, e-postama Amazon'dan "Prime'a tekrar hoş geldiniz." diye mail gelmiş ama iade hakkında şu an bir şey yok.

Prime (Netflix, blutv gibi) alışverişinde iade olmuyor diye biliyorum. Hizmet alıyorsun kullanıp kullanmamak sana kalmış.

Konu kilitlenebilir, iadem 1 buçuk lira eksik olsa da geldi. Konudaki herkese teşekkürler. (Müşteri hizmetlerine hiçbirşey demedim.)
Screenshot_2023-01-13-17-55-50-149_com.mobillium.papara.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı