Gıda Amazon Prime kahve indirimi

Hocam 2si1 arada kötü oluyor normalde bunlar iyi mi?
Kişiden kişiye değişir hocam bence iyi şeker katıp içiyorum. 2,85'e 3'ü bir arada oluyor isterseniz ondan alın çok fark yok.

0TL geliyor bana :D 114 indirimim vardı :D
Ben de 0 TL'ye iki tane cips aldım bugün. Kahveleri aldıktan sonra hesaba tanımlandı o da, prime ücretin bizden diye.

Kişiden kişiye değişir hocam bence iyi şeker katıp içiyorum. 2,85'e 3'ü bir arada oluyor isterseniz ondan alın çok fark yok.

Ben de 0 TL'ye iki tane cips aldım bugün. Kahveleri aldıktan sonra hesaba tanımlandı o da, prime ücretin bizden diye.
Hocam bu indirim sadece amazon satıcısında mı geçerli oluyor?

Amazon Prime'da kahve dünyasının 40'lısı tanesi 2, 75'e geliyor indirimde. BİM'in VIP marka belirsiz kahvesi bile 3,5 TL iken çok iyi bir fırsat bence. Ben sipariş verdim indirimden yararlanmak isteyenler için atıyorum.
İndirim 2 gün önce bitti tekrardan 5 tl oldu. Bilginize.

Arkadaşlar size tavsiyem ikisi veya üçü bir arada gibi kahvelerden fazla tüketmemeniz. Bildiğim kadarıyla kahvenin en kalitesiz yerleri ve tozları kullanılıyor, beyazlatma olayı da gayet sağlıksız bir toz açıkçası. Nescafe klasik alın, içine zaten bir iki üç kola kapağı kadar gerçek süt ekleseniz bunlardan çok daha harika oluyor ve daha uygun fiyata geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı