Amazon Prime nasıl ucuza Kullanılır ve para kazanılır?

Yazdığın şeylere bak, sömürme bedavaya getirme falan yok ortada daha konuyu okumamışsın, eski mesajlara bakmamışın cahilce konuşuyorsun, ahkam kesiyorsun. Boş konuşmayın. Aylık 25TL kazanıyorum doğru bunun hiçbir kimseye zararı yok. Ne Amazona ne PUBG'ye. Zaten parasını veriyorum para vermeme gibi bir durum yok ki ne diye etik tartışması yapıyorsunuz. Daha konuyu okumamışsın.

Amazon İkmal Paketi vermeye devam ediyor yöntem hala geçerlidir.

Son düzenleme:
Adamlar 8TL'ye dev gibi hizmet veriyor hala kuyusunu kazıyorsunuz. Yanlış anlamayın ama bizim milletimiz her şeyi hak ediyor.

Reis vallahi ben adamların hakkını yemicem 8 TL'ye gayet de kaliteli oyunlar itemler veriyorlar 8 TL içinde beleşe kaçılınması biraz ayıp sanki.

13 sayfa üşenmeden okudum bütün yorumları. Yani tebrik ederim sayın @293735, sabretmişsin buraya kadar. Teşekkürler emeğin için, kaç yıldır Prime üyesiyim ancak PUBG'de böyle bir şey olduğunu fark etmemişim bile. Kaldırılmasına denk gelmem de kötü oldu
Son olarak:

Taktik 2 dışında diğer yöntemler hala çalışıyor. 2023'de Amazon İkmal Paketi vermeye devam ediyor, 2023 de ikmal paketi vermeyecek demişlerdi ama yanlış olduğu ortaya çıktı. Rica ederim.

Taktik 2 dışında diğer yöntemler hala çalışıyor. 2023'de Amazon İkmal Paketi vermeye devam ediyor, 2023 de ikmal paketi vermeyecek demişlerdi ama yanlış olduğu ortaya çıktı. Rica ederim.

Hocam konunun başında PUBG indirmeye başladım, yorumlarda iptal oldu yazısını görünce iptal ettim
Hadi en baştan başlayayım şimdi. Teşekkürler tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…