Amazon Prime nasıl ucuza Kullanılır ve para kazanılır?

  • Konuyu başlatan DTB
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 134
  • Görüntüleme 12B
Cidden bir şeyi de suistimal etmeyelim millet olarak koşulsuz iade olayını da kaldırdı Amazon ucuz ürünlerde iade etmenize gerek yok diyordu. Şimdi geri istiyorlar. 8 lira para Papara ile 4 lira. Su parasına aylık abonelik satıyor adamlar dizi-film izlemenin yanında istediğin şey de ertesi gün kapında cuma istediğim kitaplar cumartesi elimdeydi Amazon kadar hızlı çalışan başka bir site daha görmedim.
Millet ya düşünmüyor ya da okumak istemiyor, konu açtığıma pişman ettiler. Suistimal falan yok ortada, anlayın artık.

Eski mesajlarda olayı anlattım okuyun bir zahmet.
 
Yarın Amazon Türkiye'den çekilince de böyle dersin.

Eski mesajları oku ahkam kesip durma, olayın Amazon ile alakası bile yok. Adamlar sana Prime ile kasa veriyor sana istediğin gibi kullanma hakkın var. Suistimal falan YOK. Başlığın değişmesi için rapor ettim bedava kullanmıyorsun, Amazon Prime'ı yanlış anlaşılmasın.
 
5 aya kalmaz zam yaparlar bu zihniyetle giderseniz. Adamlar 8 liraya çok büyük bir hizmet veriyor siz hala nasıl beleşe getirebilirim derdindesiniz. Oyunlar pahalı diye crack falan indirenler bir yere kadar kabul edilebilir ama 8 liracık bir ücretten bile kaçmak saçmalık.
 
Beleşçilik diyenler olayın farkında mı? Amazon'dan para kaçırma gibi bir durum yok ki, adamlar verdikleri hediyenin ne işe yaradığının da farkında zaten. İsteyen anahtar alır isteyen biriktirir bu puanları.
 
Suistimal ediyor diyenler neyin kafasında anlamıyorum insanın zekasını kullanıp ayın 15’inde abone olup iki ayın oyunlarını da alması gayet mantıklı aklı olan yapar zaten. Pubg durumunda da adam var olan şeyi sizlere söylemiş ortada bedavaya alma gibi bir durum yok. Her ay kart açıp alın demiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı