Amazon Prime nasıl ucuza Kullanılır ve para kazanılır?

  • Konuyu başlatan DTB
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 134
  • Görüntüleme 12B
PUBG keyleri satmak suistimal değil de Prime üyeliğini ayın 15'ine getirip bir ay parasıyla iki ayın ürünlerini almak etik değil. Hizmet zaten ucuz, gerek yok bunlara. Pahalı olsa da etik değil orası ayrı.

Papara da suistimal değil. Cashback vermesi zaten bu kartın özelliği değil mi madem kullanmayacağız bu özelliği niye aldık bu kartı biz?
 
Konu sahibinin sabrını tebrik ediyorum ya. Okuma falan bilmeyen adamlar gelmiş adama kızıyor şaka gibi. Başlığa bakarak yorum yapmak yerine içeriği de okusanız keşke.
 
Üstüne para kazanmaya ramak kalmışken başka bir şeyler denemeden bırakmak olmamış hocam :)

Üstüne para kazanıyorsun zaten :D

O kadar uğraşma kaç TL için? Yok olmazsa üstünü ben tamamlayayım. Değmez. Vakit kaybı bence. 😂 Hayır görende, neyse... Yine de çabanız için alkışlarım. 😉

25TL-30TL Steam'e para geliyor. Üstüne Prime servislerini ve Prime oyunlarını alıyorsunuz yani toplam 50TL kar etmiş oluyorsunuz.

En basitinden Steam'e 30TL yükleyeceğinize bunu uygulayabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Hocam merhabalar ben bunun bug şeklinde her ay farklı e-posta ile para ödemeden hatta kartım olmadan yapabiliyorum. Bunu tehnopat üzerinden yayınlasam sorun çıkar mı birde ek olarak YouTube video atabilirim.
 
Amazon Prime nasıl ucuza kullanılır ve üstüne nasıl Steam'den bedava bakiye alınır buna değinmek istiyorum.

taktik 1:
Öncelikle eğer Prime Gaming üyeliğini ayın ortasında açarsanız yani 15. de açarsanız diğer ayın 15. de bitiyor yani 2 ayın oyunlarını toplayabiliryorsunuz.

taktik 2:
Bunun dışında Papara ile Prime Gaming alırsanız yüzde 50'si indirimli geliyor yani 7.9TL yerine 3.9TL'ye geliyor.

taktik 3:
Bunun dışında alttaki linkte aylık PUBG'den mor PUBG ikmal paketi geliyor bunu açınca içinden g altını çıkıyor, bu g altınları ile PUBG de anahtar alabiliyorsunuz ve bu anahtarı Steam pazar üzerinden satabiliyorsunuz. (anahtarı aldıktan 1 hafta süre geçtikten sonra satılabiliyor.)
Anahtarları satın alabilmek için aşağıdaki 4 kasayı Steam'den pazar üzerinden satın almanız gerekiyor.

Eki Görüntüle 1586961Eki Görüntüle 1586962Eki Görüntüle 1586963Eki Görüntüle 1586964

(PUBG oyunu komple indirip krafton hesabı açmamız gerekiyor, bu krafton hesabını Amazon Prime hesabı ile bağlamalı ve aşağıdaki linkten ikmal paketini almalısınız.)

Üsteki söylediğim kasaları pazardan aldığınızı; krafton ID ile Prime Gaming hesabınızı krafton ID'ye bağlayıp, ikmal paketini aldığınızı varsayıyorum.

PUBG oyunu açın ana sayfa bekleyin.

Öncelikle ikmal paketini açacağız, özelleştir>alet kısmına giriyoruz, orada ikmal paketi olacak ona sağ tıklayı açıyoruz. İçinden g altını çıkacak bir kenarda dursun.


Daha sonra bu linkten anahtarların fiyatlarını kontrol edin (pazarda satacağımız için en pahalı anahtarları sadece kontrol ediyoruz), en pahalı anahtarlardan (ikmal kasasında çıkan) g tutarınız ile gniz yettiği kadar alacağız. Almak için;

Dükkan>eşyalar>alet kısmına giriyoruz. Buradan en pahalı anahtarı alıyoruz. Anahtar aldıktan sonra sakın kullanmayın, kasa açmayın. (önemli)

Bunları pazarda 1 hafta sonra satın. Anahtar fiyatları 18-15TL arasında değişmektedir. Ayık ortalama 25TL bakiye gelmiş olacak.

3. yöntem feahleinda_ nickli arkadaşa aittir, referans aldığım konu:
PUBG Twitch Prime Paketi ile Steam'de Bakiye Kazanma

Bu kasaları neden almak gerekiyor, direkt anahtar satılmıyor mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı