Müzik Türkiye'de aktif mi?Fiyatı 8 TL.
Amazon Prime Gaming ile hediye oyunlar indirirsin.
Prime Video ile dizi film izlersin.
Amazon Prime ile siparişlerin erken gelir ve indirimli ürünler alırsın.
Prime Müzik ile müzik dinlersin.
Kitap uygulaması ile kitap okursun ama Türkiye'de aktif değil.
8 TL ücreti var. Prime'daki film, video, aylık ücretsiz verilen oyunlar ve oyun içeriklerine erişim sağlayabiliyorsunuz. Papara kartınız varsa cashback yöntemiyle yarı fiyatını iade ediyorlar ve 4'e gelmiş oluyor. Amazondan ücretsiz kargo ve daha hızlı kargoya erişebiliyorsunuz. Atıyorum 2 günde teslim ediyorsa yarın teslim seçeneğini seçebiliyorsunuz para ödemeden. Ayrıca ürünlerde indirim oluyor Prime'lılara özel. İlk 30 gün ücretsiz.Yahu arkadaşlar selam, şu Amazon Prime ne işe yarıyor? Xbox Game Pass gibi bir şey mi? Fiyatı nedir vs. bilgisi olan var mıdır?
Papara'ya yeni mi geldi? Daha önce hiç Cashback almamışım.8 TL ücreti var. Prime'daki film, video, aylık ücretsiz verilen oyunlar ve oyun içeriklerine erişim sağlayabiliyorsunuz. Papara kartınız varsa cashback yöntemiyle yarı fiyatını iade ediyorlar ve 4'e gelmiş oluyor. Amazondan ücretsiz kargo ve daha hızlı kargoya erişebiliyorsunuz. Atıyorum 2 günde teslim ediyorsa yarın teslim seçeneğini seçebiliyorsunuz para ödemeden. Ayrıca ürünlerde indirim oluyor Prime'lılara özel. İlk 30 gün ücretsiz.
Kullandığım telefonda yüklü geldi ama Türkiye için aktif değil sanırım.Müzik Türkiye'de aktif mi?
Ne zaman geldi bilmiyorum.Papara'ya yeni mi geldi? Daha önce hiç Cashback almamışım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.