Amazon Prime ne işe yarıyor?

8 TL.
Hem Netflix gibi bir platformu var. Prime video adında ve bazı içerikler güzel. İzlemene imkan sağlıyor(Özellikle futbol belgesellerini çok seviyorum ben)
Hem Gaming bölümünden her ay oyun ya da oyun içi eşya veriyor ve sürekli sende kalıyor. Ayrıca her ay bir Twitch kanalına ücretsiz abone olabiliyorsunuz.
Hem de alışveriş yaparken 1 TL'ye üründe de alsan kargo bedava oluyor.

Yahu arkadaşlar selam, şu Amazon Prime ne işe yarıyor? Xbox Game Pass gibi bir şey mi? Fiyatı nedir vs. bilgisi olan var mıdır?
8 TL ücreti var. Prime'daki film, video, aylık ücretsiz verilen oyunlar ve oyun içeriklerine erişim sağlayabiliyorsunuz. Papara kartınız varsa cashback yöntemiyle yarı fiyatını iade ediyorlar ve 4'e gelmiş oluyor. Amazondan ücretsiz kargo ve daha hızlı kargoya erişebiliyorsunuz. Atıyorum 2 günde teslim ediyorsa yarın teslim seçeneğini seçebiliyorsunuz para ödemeden. Ayrıca ürünlerde indirim oluyor Prime'lılara özel. İlk 30 gün ücretsiz.

8 TL ücreti var. Prime'daki film, video, aylık ücretsiz verilen oyunlar ve oyun içeriklerine erişim sağlayabiliyorsunuz. Papara kartınız varsa cashback yöntemiyle yarı fiyatını iade ediyorlar ve 4'e gelmiş oluyor. Amazondan ücretsiz kargo ve daha hızlı kargoya erişebiliyorsunuz. Atıyorum 2 günde teslim ediyorsa yarın teslim seçeneğini seçebiliyorsunuz para ödemeden. Ayrıca ürünlerde indirim oluyor Prime'lılara özel. İlk 30 gün ücretsiz.
Papara'ya yeni mi geldi? Daha önce hiç Cashback almamışım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı