Amazon Prime nedir?

Wayx

Centipat
Katılım
29 Ağustos 2022
Mesajlar
465
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, bugün Amazon Prime'yi keşfettim peki bu Amazon Prime nedir? Alınır mı? Güvenilir mi? Twitch'te kaç farklı kanala abone olabilirim. Ayrıcalıkları neler?
 
Amazon'un sunduğu bir hizmet. Bu hizmet sayesinde Twitch'den her ay istediğin bir yayıncıya abone olabilir, aynı zamanda ücretsiz oyun sahibi de olabilirsin. Ayrıca seçilen belli başlı oyunlarda da kozmetik alabilirsin.
 
Amazon'un Amazon Prime ile birlikte sunduğu bir hizmet. Bu hizmet sayesinde Twitch'den her ay istediğin bir yayıncıya abone olabilir, aynı zamanda ücretsiz oyun sahibi de olabilirsin. Ayrıca seçilen belli başlı oyunlarda da kozmetik alabilirsin.

Hocam aylık kaç tane kanala abone olabilirim.
 
Ayda 1 kanala abone olabilirsiniz. Prime Video kullanabilirsiniz. Hızlı ve ücretsiz kargodan yararlanabilirisniz. Prime Gaming ile birçok oyun içi içeriğe ve oyuna sahip olabilirisiniz.
 
Prime, Amazon sitesinin kullanıcılara özel fiyatlar, indirimler sunduğu bir hizmet. Amazon Prime üyesi olursan Amazon sitesinden aldığı ürünlerin kargosu bedava oluyor. Amazon Prime ayrıca bedava oyun aylık veriyor ve Netflix gibi video içerik hizmeti var Amazon Prime uygulamasından film, dizi izleyebiliyorsun.
 
Ben kargo ücretinden kurtulmak için kullanıyorum. Twitch aboneliğini az izlenen bir yayıncıya kullanıp uygulamadan çıkıyorum. Prime Video'yu ailem kullanıyor. Oyun da hediye ediliyor her ay.
 
Alınır tabii ki. Yurtdışında 15 dolar olan ( 280 TL) bizde 8 TL’ye satılıyor. Güvenilirlik konusunda da en çok güvenebileceğiniz internet sitesi diyebilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı