Amazon Prime oyun kodlarının süresi var mı?

Yer
Empire Bay
Daha fazla  
Evet dostlar. Ben BF3 ilk Prime ile dağıtıldığında almış, kullanmış ve bilgisayar yetersiz kalınca kenara bırakmıştım. Aradan birkaç ay sonra hesabı bu forumda 10 TL'ye sattım. Konuya dönecek olursak, ben Amazon Prime üyeliğine dahil olduğum sürede "Battlefield 4","Battlefield 1" ve "Battlefield 5" oyunlarının kodlarını aldım ve bir kenara yazdım. Bilgisayar yetmeyeceği için kullanmadım. Bu kodların belli bir süreleri var mı? Eğer gelecekte fena olmayan bir bilgisayar alırsam diye kullanırım, olmazsa da satarım diye kodları saklamak istiyorum.

Yardım eden herkese teşekkürler, iyi günler.

Kodları bekletmenize gerek yok, tabii satmayı düşünmüyorsanız. Origin yükleyin, kütüphaneye girin. Ardından sağ üstten oyun ekleme tarzı bir yer var. Zaten Amazon Prime üzerinden kod alınca adımları anlatıyor. Etkinleştirirseniz sonsuza dek sizde kalır.

Kullanmayı hiç istemiyorum çünkü kullansam bile pek işe yaramayacağından eminim. Neyse, kullanalım bakalım belki ileride ortak hesap falan yapıp satarım ya da iyi bir bilgisayara sahip olursam kullanabilirim.

Herkese teşekkür ederim.

Kodları Origin üzerinden kullanırsanız zaten hep hesabınızda kalacaktır. Geçerlilik süresi varmış, ben yanlış biliyormuşum. Ana sayfaya bakınca gördüm.

Ben Battlefield 1 kodunu almıştım da aktif etmedim şimdi geçti mi süresi? Sayfada da yalnızca V çıkıyor.

Ben Battlefield 1 kodunu almıştım da aktif etmedim şimdi geçti mi süresi? Sayfada da yalnızca V çıkıyor.
1628367953637.png

Hepsi için bu gibi geçerlilik süreleri mevcut. Prime üzerinde ücretsiz kod dağıtımı bittiği gün kod kullanımı da bitiyor gibi duruyor. Belki sadece bu oyuna özeldir, bilemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı