MetinMumcu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.194 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2021 #1 Bu haberler çıktı ama ben bulamadım. Amazon Prime'a girdim bulamadım. Bu Ghostrunner falan varmış. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2021
M Master.sh Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 14 1 Ekim 2021 #2 MetinMumcu dedi: Bu haberler çıktı ama ben bulamadım. Amazon Prime'a girdim bulamadım. Bu Ghostrunner falan varmış. Genişletmek için tıkla... Prime Gaming üzerinden dağıtıyor. Artı 0 Eksi
MetinMumcu dedi: Bu haberler çıktı ama ben bulamadım. Amazon Prime'a girdim bulamadım. Bu Ghostrunner falan varmış. Genişletmek için tıkla... Prime Gaming üzerinden dağıtıyor.
ElmalıGofret Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 667 Çözümler 6 Yer Kocaeli/İstanbul 1 Ekim 2021 #3 Amazon Luna Cloud Gaming Amazon Luna is a cloud gaming platform developed and operated by Amazon. Play great games on devices you already own. gaming.amazon.com Link üzerinden takip edebilirsiniz. Bahsettiğin oyun ve diğerleri ekim ayı içerisinde dağıtılacak. Artı 0 Eksi
Amazon Luna Cloud Gaming Amazon Luna is a cloud gaming platform developed and operated by Amazon. Play great games on devices you already own. gaming.amazon.com Link üzerinden takip edebilirsiniz. Bahsettiğin oyun ve diğerleri ekim ayı içerisinde dağıtılacak.
kapkarakartal Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 586 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2021 #4 Genelde ayın 1inde siteye ekleniyorlar gün içinde squadronsu bekliyorum Artı 0 Eksi
KS KS MetinMumcu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.194 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2021 #5 ElmalıGofret dedi: Amazon Luna Cloud Gaming Amazon Luna is a cloud gaming platform developed and operated by Amazon. Play great games on devices you already own. gaming.amazon.com Link üzerinden takip edebilirsiniz. Bahsettiğin oyun ve diğerleri ekim ayı içerisinde dağıtılacak. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunlarım nerede oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
ElmalıGofret dedi: Amazon Luna Cloud Gaming Amazon Luna is a cloud gaming platform developed and operated by Amazon. Play great games on devices you already own. gaming.amazon.com Link üzerinden takip edebilirsiniz. Bahsettiğin oyun ve diğerleri ekim ayı içerisinde dağıtılacak. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunlarım nerede oluyor?
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 1 Ekim 2021 #6 @MetinMumcu Amazon Games uygulamasında. Amazon Games Uygulamasını İndirin ve Yükleyin - Destek | Amazon Games Amazon Games Destek Yardım makalelerini okuyun veya Amazon Games temsilcilerinden destek alın www.amazongames.com Squadrons ve Ghostrunner, Origin ve GOG'da kullanmak üzere kodla hediye ediliyor. Squadrons'u Origin'den, Ghostrunner'ı ise GOG'dan indireceksin. Artı 0 Eksi
@MetinMumcu Amazon Games uygulamasında. Amazon Games Uygulamasını İndirin ve Yükleyin - Destek | Amazon Games Amazon Games Destek Yardım makalelerini okuyun veya Amazon Games temsilcilerinden destek alın www.amazongames.com Squadrons ve Ghostrunner, Origin ve GOG'da kullanmak üzere kodla hediye ediliyor. Squadrons'u Origin'den, Ghostrunner'ı ise GOG'dan indireceksin.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.210 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 1 Ekim 2021 #7 132923 dedi: @MetinMumcu Amazon Games uygulamasında. Amazon Games Uygulamasını İndirin ve Yükleyin - Destek | Amazon Games Amazon Games Destek Yardım makalelerini okuyun veya Amazon Games temsilcilerinden destek alın www.amazongames.com Squadrons ve Ghostrunner, Origin ve GOG'da kullanmak üzere kodla hediye ediliyor. Squadrons'u Origin'den, Ghostrunner'ı ise GOG'dan indireceksin. Genişletmek için tıkla... Hocam Prime Gaming bu sayfanın altında gözüküyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
132923 dedi: @MetinMumcu Amazon Games uygulamasında. Amazon Games Uygulamasını İndirin ve Yükleyin - Destek | Amazon Games Amazon Games Destek Yardım makalelerini okuyun veya Amazon Games temsilcilerinden destek alın www.amazongames.com Squadrons ve Ghostrunner, Origin ve GOG'da kullanmak üzere kodla hediye ediliyor. Squadrons'u Origin'den, Ghostrunner'ı ise GOG'dan indireceksin. Genişletmek için tıkla... Hocam Prime Gaming bu sayfanın altında gözüküyor diye biliyorum.