Ücretsiz Amazon Prime Samsung kullananlara 6 ay ücretsiz

S21 5G modeline sahibim, bana da bir şey gelmemiş

Hocam özelden konuşalım şu amazon prime lol kapsülü olayını hallediverseniz ?

İki gün önce anneme de gelmiş fakat bunu nereden giriyoruz? "Hediye kartı yükle" yerinden girmeye çalışıyorum fakat geçersiz diyor. Umarım bitmemiştir ...

İki gün önce anneme de gelmiş fakat bunu nereden giriyoruz? "Hediye kartı yükle" yerinden girmeye çalışıyorum fakat geçersiz diyor. Umarım bitmemiştir ...
Gmail'deki tuşa basınca Amazon'un giriş yapma sekmesine atması gerekiyor. Zaten oturumunuz açık ise devam et, uygula falan tuşlarına bastıktan sonra olması gerekiyor. Hediye kartı ile yükle falan hiç alakası yok.

7 sayfaya bakmaya üşendim Prime Gaming kullanılabiliyor mu?

Oradan girince 503 Service Not Avaliable hatası alıyorum. Kodu bilgisayardan girmeye çalışıyordum.

7 sayfaya bakmaya üşendim Prime Gaming kullanılabiliyor mu?
Prime alınca Amazon Prime Türkiye'de verdiği tüm özellikleri kullanabiliyorsunuz. (Prime Gaming, Prime hızlı kargo, Prime Video...) yani evet.

Oradan girince 503 Service Not Avaliable hatası alıyorum. Kodu bilgisayardan girmeye çalışıyordum.
Çökmüş bende de öyle kodlar çalışmıyor bazılarında bende de dahil. Samsung'la iletişime geçtim ilgileniyorlar bu konuyla ondan herhalde siteyi kapatmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…