Amazon Prime tek kartla farklı hesaplar kullanilabilir mi?

ArdaMert

Kilopat
Makaleler
2
Arkadaşlar Amazon Prime hesabimda ininal kartim ile ödeme yapıyorum, aynı kart ile başka hesaba almam mümkün mü?

Diğer sorum da ana hesabimdan LoL'e kostüm hediyesini aldım farklı Amazon hesabından aynı LoL hesabıma tekrar kostüm atabilir miyim?

Bir günde 20 hesap açmıştım. Sonraki gün bi 10 tane filan daha, yayıncılara destek oldum ve ödülleri aldım. Yani alabiliyorsunuz, ben ininaldan sanal kart oluşturup yaptım bunları. Birde LoL'de sadece bir hesapla alabiliyorsunuz ödülleri.

Bir günde 20 hesap açmıştım. Sonraki gün bir 10 tane falan daha. Yani alabiliyorsunuz, ben Ininal'dan sanal kart oluşturup yaptım bunları. Bir de LoL'de sadece bir hesapla alabiliyorsunuz ödülleri.

Yani LoL hesabıma Amazon Prime hesabımı bağlayınca başka Amazon Prime hesabı bağlanmıyor değil mi?

Bir günde 20 hesap açmıştım. Sonraki gün bir 10 tane falan daha, yayıncılara destek oldum ve ödülleri aldım. Yani alabiliyorsunuz, ben ininaldan sanal kart oluşturup yaptım bunları. Bir de LoL'de sadece bir hesapla alabiliyorsunuz ödülleri.

Ben Paycell kullanıyorum birdan fazla sanal kart oluşturmak mümkün mü?

ben aynısını denedim yaptım baska bi cara aldım aynı kartla tahsilat falan diyo amazon prime ödeme sorunu falan anlamadım ama

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı