ExE.1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 586 16 Aralık 2021 #1 Burada da belirttiğim gibi telefon numarasını kabul etmiyor. Önceden başka hesapta vardı. Ondakini çıkarttım buna ekleyecektim fakat kabul etmiyor. Neden olabilir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2021
Burada da belirttiğim gibi telefon numarasını kabul etmiyor. Önceden başka hesapta vardı. Ondakini çıkarttım buna ekleyecektim fakat kabul etmiyor. Neden olabilir acaba?
Citivox Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #2 Ayrıca amazon hesabını (telefonu çıkarmış oldugun) da silmen gerek diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS ExE.1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 586 17 Aralık 2021 #3 Citivox dedi: Ayrıca amazon hesabını (telefonu çıkarmış oldugun) da silmen gerek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka diğer hesabı sildim ama kaç güne silinir o sildiğim hesap ? Artı 0 Eksi
Citivox dedi: Ayrıca amazon hesabını (telefonu çıkarmış oldugun) da silmen gerek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka diğer hesabı sildim ama kaç güne silinir o sildiğim hesap ?
Citivox Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #4 ExE.1 dedi: Kanka diğer hesabı sildim ama kaç güne silinir o sildiğim hesap ? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ya hatırlamıyorum kusura bakma Artı 0 Eksi
ExE.1 dedi: Kanka diğer hesabı sildim ama kaç güne silinir o sildiğim hesap ? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ya hatırlamıyorum kusura bakma