Amazon Prime ücreti zamlanarak 69.90 TL oldu

bluerr

Hectopat
Makaleler
9
Daha fazla  
Tercih ettiğiniz kartı güncellemek için Prime Üyeliğim sayfasına gidin. Amazon Prime üyeliği* ücreti aylık 69,90 TL'dir. *Prime Video ve Prime Gaming üyeliği de Amazon Prime üyeliğine dahildir. Amazon Prime üyeliğinizi Prime Üyeliğini Yönetin sayfasından iptal edebilirsiniz.

Amazon Prime üyelik ücreti 49.90₺'den 69.90₺'ye yükseldi. Üyelerin bilgisine.

Screenshot_1.png

Aynı yıl içinde zam gelmesi dışında bence hala inanılmaz uygun.

Oyunları kötü, Prime Video da içerik bakımından pek yeterli değil. Tek bir abonelik yapıyorsan uygun gelebilir ama Amazon Prime, YouTube Premium, Hepsiburada premium, Spotify, Netflix vs derken bütçe yetişmiyor. Amazon F/P da çok iyiydi. Keşke öyle kalsaydı.

Prime'a bulut sistemi oyun kütüphanesi (Luna idi galiba) ekleneceği konuşuluyordu. Eğer Türkiye'de de aktif olacaksa bu zamma değebilir.

Ayrıca video içeriği de Türkiye'de biraz kıt, onun da genişletileceği söylentileri vardı.

Bu ikisi de yapılırsa fiyatına değer, hala ucuz.

Yani benim fikrime göre-ücretsiz kargo+ primea özel indirimler-+Prime Video+AAA olmasa bile arada bir AA oyun verilebilmesi falan 70 liraya hala çok uygun aktif olarak aylık 500 lira dijital ödemem var sanırım toplam Spotify-Disney-Hepsiburada premium-Prime Google One bunlar bana yetiyor şahsen aylık 500 de inanılmaz fazla bir para değil. Amazon hala F/P bana göre.

Ücretsiz(!) kargo ve kullanıcısı için Twitch, Prime Video dışında pek bir avantajı kalmadı. Verdikleri oyunları hep tekrarlıyorlar ve pek iyi oyun yok (artık) Prime Video desen şahsen kullanmıyorum pek yeni bir şey ekledikleri yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı