Amazon Prime Ücreti Zamlandı

8₺ dolar olarak çok düşük bir fiyattı. Amazon yeterince iyi dayanmış.
 
Satış politikası gibi geldi bana. Müşterileri 7.90'dan toplayıp alıştırdılar, şimdi zam olsa bile satmaya devam edecekler.

Alakası yok, adamlar 0.44 cent gibi komik bir rakama uzun süre hizmet verdiler, nankörlük yapmaya gerek yok. Dünyada en ucuz Prime kullanan ülke bizdik. Kaldı ki 2 dolar bile ucuz.

1682415716095.png
 
Lol hesabıma yaramıştı aylardır, sudan ucuz paraya kostüme doyduk. Teşekkürler Jef abim. Hala ucuz yanlış anlama Jef abim, hala ucuz ama 8 lira diye aboneydim bunca zaman, fazlası değil. :D
 
Hala ucuz ve fiyatını amorti edecek halde Prime Gaming'te aylık ödüller, Prime Video'da Mad Men, House, LOTR ve Bosch gibi sağlam içerikler var. Daha Prime alışveriş fırsatlarına girmedim bile ancak çok yanlış bir zam politikası izlediler. Yavaş yavaş arttıra arttıra gideceklerdi. Birden %400 zam görmek insanları korkuttu. Bu %400'ü 4 yada 6 kesime bölselerdi çok daha iyi olurdu.

Sonuç olarak, Birden 8 TL'den 39 TL'ye zamlanmış olması tüketiciye iyi yansımayacak olsa da hala gönül rahatlığıyla alınabilir seviyede hatta bir ekonomist olarak söylüyorum ki bu fiyat az bile çünkü 39 TL'yi fazlasıyla amorti edecek içerikleri var yani hala zararına sattıkları söylenebilir ancak yanlış fiyat politikası insanları korkuttu ve insanlar üzerinde olumsuz etki yarattı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı