VarexCivic Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar geçen ay Amazon Prime almıştım. Bugün daha 10 dakika önce hesabımdan ödeme aldı ve kullanmayacağım durduk yere 40 liram gitti. Bu paranın iadesini alabilir miyim? Hiçbir şekilde kullanmadım.
Arkadaşlar geçen ay Amazon Prime almıştım. Bugün daha 10 dakika önce hesabımdan ödeme aldı ve kullanmayacağım durduk yere 40 liram gitti. Bu paranın iadesini alabilir miyim? Hiçbir şekilde kullanmadım.
appa Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #2 Selamlar, müşteri hizmetlerine yazarsanız iadesini yapıyorlar. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS VarexCivic Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #3 appa dedi: Selamlar, müşteri hizmetlerine yazarsanız iadesini yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım ve para hesabımdaydı. Ayrıca aynı gün siteye kayıt olmuşuz. Artı 0 Eksi
appa dedi: Selamlar, müşteri hizmetlerine yazarsanız iadesini yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım ve para hesabımdaydı. Ayrıca aynı gün siteye kayıt olmuşuz.