Amazon Prime üyelik ücreti kesmedi

mainkaiser

Hectopat
Daha fazla  
Normalde Amazon Prime severek kullandığım bir site idi ve düzenli olarak ücretini öderdim, 2 ya da 3 ay önce kartımdaki para bitti bende aman yarın yatırırım diye erteledim, böyle erteleye erteleye 3 ay olmuş ama hala Prime video, Prime Gaming gibi bir sürü özelliğinden faydalanıyorum. Peki şu an kartıma para yüklersem ödemediğim ay sayısı X 8 TL mi yoksa yalnızca 8 TL mi kesecek? Bir de yüklemeden devam etsem ne olur? Haciz gelmez deme.

Benim Papara kartımda para kalmadı diye süresi geçtikten 1 hafta sonra hesabım askıya alınmıştı ve ödeme yöntemini yenilemeden hesap geri aktifleşmemişti. Bu durumun olduğundan emin misiniz? Kart harcamalarınızı tekrar gözden geçirin derim zira almazsa hesabı askıya alan sisteme sahipler.

Ben sanal bir kart oluşturdum ve ondan devam ediyorum. Aynı hesap 8 aydır bedava kullanıyorum. Amazon'a söylemek yok.

Ben sanal bir kart oluşturdum ve ondan devam ediyorum. Aynı hesap 8 aydır bedava kullanıyorum. Amazon'a söylemek yok.

Aferin iyi bir şey yapıyorsun sanki. 8 TL'ye böyle hizmet sunan başka bir servis yok ve bunu kötüye kullanıyorsunuz. Fiyatını arttırsalar haklılar. Bedava deneme olayı kalkmalı bence.

Benim Papara kartımda para kalmadı diye süresi geçtikten 1 hafta sonra hesabım askıya alınmıştı ve ödeme yöntemini yenilemeden hesap geri aktifleşmemişti. Bu durumun olduğundan emin misiniz? Kart harcamalarınızı tekrar gözden geçirin derim zira almazsa hesabı askıya alan sisteme sahipler.
Evet eminim yaz başından beri İninalım'da bir para bulunmamakta, ama üyeliğim hâlâ devam etmekte.

Kart mı askıya alındı Amazon hesabı mı?
Bonus piu sanal kart üzerinden 22 Temmuz'da bedava kullanmayı aktifleştirdim yenileme tarihi 21 Eylül diyor ama kart boş olduğu için sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı