Prime Video Amazon Prime videoya Bergen eklendi

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru
Makaleler
65
Arkadaşlar merhabalar, Amazon Prime videoya bakınırken Bergen'in eklendiğini gördüm. Bergen'i zamanında sinemadan izlemeyen varsa izleyebilir, Amazon Prime videoya eklenmiş ve herkesin izlemesi gerektiği bir film olduğunu düşünüyorum.

Bilemiyorum da Amazon Prime aylık 7 lira 90 kuruş, çok bir para da değil aslında.

Arkadaşlar merhaba, Amazon Prime Video'ya bakınırken Bergen'in eklendiğini gördüm. Bergen'i zamanında sinemadan izlemeyen varsa izleyebilir, Amazon Prime Video'ya eklenmiş ve herkesin izlemesi gerektiği bir film olduğunu düşünüyorum.

Bu konuyu açtığın için teşekkür ederim, hemen gidip yeni bir hesap açıp Amazon Prime üyeliği yaptım daha önceden sürekli bedava olarak kullanıp kullanıp duruyordum bir sonraki Ay'da artık Papara sayesinde 4 liraya üyelik alırım 4 lira da çok bir şey değil.

Rica ederim hocam, 3-5 lira için de hile hurdaya gerek yok. Ayrıcalığı çok fazla ve geçtiğimiz aylarda sinemalarda vizyona giren filmleri de yavaş yavaş getiriyorlar. Bir sinema biletinin 60-70 TL olduğu zamanda 4 TL'ye izleyebiliyorsun. Çok güzel bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı