Amazon Prime'a borcum var mı?

• Konuyu başlatan Kryp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 2.967

Kryp

Hectopat
Daha fazla  
Bir kerelik olan bedava Amazon Prime denemesini almıştım sonrasında iptal edecektim, ertesi ay iptal etmeyi unuttum. Sonra iptal etmeyi unuttuğumu fark edip Prime özelliklerini kullandım. Ama iptal etmeyi unutup kullandığım bu üyeliği ödedim mi ödemedim mi hatırlamıyorum, kart geçmişime baktım o kadar eskiyi göstermiyor. Amazon Prime ödeme, abonelik geçmişine bakabileceğim bir yer var mı, veya borç sorgusu gibi bir şey? Ya da ödemezsem neler olabilir?

Bir kerelik olan bedava Amazon Prime denemesini almıştım sonrasında iptal edecektim, ertesi ay iptal etmeyi unuttum. Sonra iptal etmeyi unuttuğumu fark edip Prime özelliklerini kullandım. Ama iptal etmeyi unutup kullandığım bu üyeliği ödedim mi ödemedim mi hatırlamıyorum, kart geçmişime baktım o kadar eskiyi göstermiyor. Amazon Prime ödeme, abonelik geçmişine bakabileceğim bir yer var mı, veya borç sorgusu gibi bir şey? Ya da ödemezsem neler olabilir?
Hocam parayı almadan hizmet vermezler. Ödemişsinizdir.

Ödeme almazsa Prime üyeliğiniz devam etmez. Zaten size mail vs gelerek ödemeyle ilgili hata olduğunu söylüyorlar. Ödemeyi almışlardır yani, borcunuz yok. İptal etmezseniz sonraki ayda devam eder.

Ödemeyi almadığı zaman devam etmez borç vb. şeylerle karşılaşmazsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı