Abonelik kısmını hep kontrol ettim ama gözükmedi hiç Amazon Prime.Borç olarak kesilmez. Paparada aboneliklerim kısmına girin ve Amazon için ödemeleri kapatın tekrar para alamaz.
Abonelik kısmını hep kontrol ettim ama gözükmedi hiç Amazon Prime.Borç olarak kesilmez. Paparada aboneliklerim kısmına girin ve Amazon için ödemeleri kapatın tekrar para alamaz.
Hocam benim bozuldu ya o sistem nasıl tekrar yaparım biliyor musunuz?1 - 1.5 yıldır böyle kullanıyorum bende.![]()
İçimi rahatlattınız sağ olun ama o zaman herkes ön ödemeli karttan bedava kullanarak sistemi suistimal etmez mi?
Daha çalışmaz.Hocam benim bozuldu ya o sistem nasıl tekrar yaparım biliyor musunuz?
Garip. Abonelikler kısmına girince çıkması lazım aslında. Ama siz hiç para vermediyseniz daha çıkmaz evet.Abonelik kısmını hep kontrol ettim ama gözükmedi hiç Amazon Prime.
Hocam benim bozuldu ya o sistem nasıl tekrar yaparım biliyor musunuz?
Kanka papara kullanıyorum. Bende de öyle ayda bir kaç kere bildirim geliyor 400 küsür tl ödemeniz yapılmadı diye, her ay 40 TL artıyor bu borç gibi birşey olur mu bilmiyorum.1 - 1.5 yıldır böyle kullanıyorum bende.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.