Elektronik Amazon Prime'da 2K 27 inç 165Hz 1ms Xiaomi monitör 6750 TL

Gördüğüm en fiyat performans monitöre benziyor. Bu paraya 2K hem de 165 Hz hem de IPS. Kronik sorunu yoktur umuyorum.

Vallahi girdim baktım 5-6 kişinin inceleme videousna monitörün renk doğruluğu ve kalibrasyonu mükemmel 400 nit ekran parlaklığı var ayrıca çerceveleride çok şık yani bu fiyata sorunlu olsa bile alınır o derece uygun.

Fiyatına göre gayet kaliteli bir monitör. Xiaomi olmasından ötürü ben de önyargılıydım ama incelemeler bu önyargıyı kırıyor.
  • Seri bir monitör değil, ancak rahatsız edici bir ghostingi de yok.
  • Maksimum parlaklığı 370 nit civarı.
  • Kontrast değeri 1250:1 civarı.
  • sRGB değeri %99 civarı.
  • DCI-P3 değeri %96 civarı.
  • Rec.2020 değeri %71 civarı.
  • Asansör sistemi var.
  • Pivot desteği mevcut.
  • Kutudan oversaturated çıkıyor, yani fazla doygun. Çoğu kişi doygun renkleri sevdiği için rahatsız etmez ama "doğru renk" isteyenler, ayar yapmalı.

Fiyatına göre gayet kaliteli bir monitör. Xiaomi olmasından ötürü ben de önyargılıydım ama incelemeler bu önyargıyı kırıyor.
  • Seri bir monitör değil, ancak rahatsız edici bir ghostingi de yok.
  • Maksimum parlaklığı 370 nit civarı.
  • Kontrast değeri 1250:1 civarı.
  • DCI-P3 değeri %96 civarı.
  • Rec. 2020 değeri %71 civarı.
  • Asansör sistemi var.
  • Pivot desteği mevcut.
  • Kutudan oversaturated çıkıyor, yani fazla doygun. Çoğu kişi doygun renkleri sevdiği için rahatsız etmez ama "doğru renk" isteyenler, ayar yapmalı.

Panel gerçek 8 bit değil mi frc yok.

Panel gerçek 8 bit değil mi FRC yok.
Bilgi yok ancak AU Optronics'e ait olan M270DAN02.B panelini kullanıyor. M270DAN02 ismine sahip olan diğer panellerin kullanıldığı monitörler gerçek 8 bit ancak bu modelin sonunda .B olduğu için bir değişikliğe gidilmiş midir bilmiyorum. Muhtemelen gerçek 8 bittir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı