Oyun Amazon Prime'da 7 Eylül'de Football Manager 2023 bedava olacak!

Konudan bağımsız lakin sorayım dedim. Ben hayatım boyunca bir tane FM oyunu oynamadım. Sizce oynamaya değer mi?

Bende oynamadım ama izledim ve videoyu çeken adamlar gibi heyecanlı bir şekilde eğer oyunu oynarken hard RP yaparsanız keyif alabilirsiniz veya yağmurlu karlı bir günde sıcak kahve ile birlikte çok güzel olur şu an anlatmayayım daha fazla canım çekti ama kısaca oyunu öğrenirseniz bağımlısı olabilirsiniz.

Bende oynamadım ama izledim ve videoyu çeken adamlar gibi heyecanlı bir şekilde eğer oyunu oynarken hard RP yaparsanız keyif alabilirsiniz veya yağmurlu karlı bir günde sıcak kahve ile birlikte çok güzel olur şu an anlatmayayım daha fazla canım çekti ama kısaca oyunu öğrenirseniz bağımlısı olabilirsiniz.
Okurken eridim zaten de bakalım aralık ocak gibi kafa dağıtmalık girilebilecek bir oyuna benziyor.

Amazon Prime Eylül oyunları açıklandı. 7 Eylül'de FM 23 bedava verilecek. Zaten 2 yıldır üst üste FM 21-22 Amazon Prime'da bedava oluyordu. Bu yıl da bekliyorduk bu da gerçekleşecek ayrıca diğer ücretsiz verilecek oyunlar şu şekilde:
  • September 7
    • Football Manager 2023
  • September 14
    • Ozymandias: Bronze Age Empire Sim
    • Absolute Tactics: Daughters of Mercy
  • September 21
    • Dexter Stardust: Adventures in Outer Space
    • Shotgun King: The Final Checkmate
  • September 28
    • Unsolved Case: Murderous Script Collector's Edition
    • Hundred Days: Winemaking Simulator

Kaynak: Amazon Prime Members Can Claim 7 Free Games In September 2023