Oyun Amazon Prime'da 7 Eylül'de Football Manager 2023 bedava olacak!

699 TL'lik oyunu bedava alıyorlar. 4 saat beklemeyip sızlanıyorlar. Yarın alın diğer gün alın bedava sonuçta hem de 1 ay boyunca. İlk alana vermiyorlar sadece Prime olan herkes alacak. 20.00'dan sonra oyun gelecek. Sürekli gelip gelmemiş mi diye aynı muhabbeti yapmanın bir yararı yok. 4 sayfa sadece bu muhabbet geçmiş. Bedava oyun vermesinler noktasına getiriyorsunuz cidden.
Tamam kanka sen bedava almayacaksın heyecanlanmıyorsun millete sallamayı bırak ister sızlanır ister sızlanmaz seni geren ne

Tamam kanka sen bedava almayacaksın heyecanlanmıyorsun millete sallamayı bırak ister sızlanır ister sızlanmaz seni geren ne
Türkiye'de FM ücretsiz olacak konusu açan ilk benim. Buradan bir çok insan bilgilendi. Herkesin bedava oynamasını istemezsem zaten konusunu açmam. Ben de alacağım oyunu hesabıma. Sorun o değil. Zamanı birkaç kişi yazmış zaten 5 sayfa önce 20.00 diye. Birileri hala dakika başı oyun neden verilmedi diye konuyu kirletiyor. Yazıyorsun tekrar gelip yazıyor. Sorun o. Yoksa bedava oyunu almayın diye bir söylemim yok. Öyle bir amacım olsa zaten konuyu açmam zaten.

Türkiye'de FM ücretsiz olacak konusu açan ilk benim. Buradan bir çok insan bilgilendi. Herkesin bedava oynamasını istemezsem zaten konusunu açmam. Ben de alacağım oyunu hesabıma. Sorun o değil. Zamanı birkaç kişi yazmış zaten 5 sayfa önce 20.00 diye. Birileri hala dakika başı oyun neden verilmedi diye konuyu kirletiyor. Yazıyorsun tekrar gelip yazıyor. Sorun o. Yoksa bedava oyunu almayın diye bir söylemim yok. Öyle bir amacım olsa zaten konuyu açmam zaten.
Hocam ne zaman gelecek?

An itibariyle Amazon Prime Gaming'den Football Menager 2023'ü Epic Games hesabınıza eklemek üzere talep edebilirsiniz. İyi oyunlar.

Geldi.
1694106252464.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı