OnurDoğan63_19 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.285 Makaleler 4 Çözümler 7 22 Temmuz 2022 #1 Merhaba canlar elimde, Enpara, Yapı Kredi, garanti, İş Bankası kartları var. Acaba Amazon Prime üyeliği için bu bankalardan herhangi birinin sanal kartını kabul ediyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2022
Merhaba canlar elimde, Enpara, Yapı Kredi, garanti, İş Bankası kartları var. Acaba Amazon Prime üyeliği için bu bankalardan herhangi birinin sanal kartını kabul ediyor mu?
KS KS OnurDoğan63_19 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.285 Makaleler 4 Çözümler 7 22 Temmuz 2022 #11 B 52 Stratofortress dedi: Ödemeyi kabul ediyor olması lazım, her işlemimi sanal kart ile yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Ödeme değil güzel insan, üye olurken kart numarası istiyor. Onu söylüyorum Artı 0 Eksi
B 52 Stratofortress dedi: Ödemeyi kabul ediyor olması lazım, her işlemimi sanal kart ile yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Ödeme değil güzel insan, üye olurken kart numarası istiyor. Onu söylüyorum
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 22 Temmuz 2022 #12 OnurDoğan63_19 dedi: Ödeme değil güzel insan, üye olurken kart numarası istiyor. Onu söylüyorum Genişletmek için tıkla... Tamam, Prime üyeliği ve ödemesi için sanal kart bağlamıştım; hatta Ziraat Bankası. Artı 0 Eksi
OnurDoğan63_19 dedi: Ödeme değil güzel insan, üye olurken kart numarası istiyor. Onu söylüyorum Genişletmek için tıkla... Tamam, Prime üyeliği ve ödemesi için sanal kart bağlamıştım; hatta Ziraat Bankası.
KS KS OnurDoğan63_19 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.285 Makaleler 4 Çözümler 7 22 Temmuz 2022 #13 B 52 Stratofortress dedi: Tamam, Prime üyeliği ve ödemesi için sanal kart bağlamıştım; hatta Ziraat Bankası. Genişletmek için tıkla... Şu an kabul etti Yapı Kredi'yi, peki ödeme adımında bu karttan mı çekiyor, başka karttan alışveriş yapabiliyor muyum? Artı 0 Eksi
B 52 Stratofortress dedi: Tamam, Prime üyeliği ve ödemesi için sanal kart bağlamıştım; hatta Ziraat Bankası. Genişletmek için tıkla... Şu an kabul etti Yapı Kredi'yi, peki ödeme adımında bu karttan mı çekiyor, başka karttan alışveriş yapabiliyor muyum?
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 22 Temmuz 2022 #14 OnurDoğan63_19 dedi: Şu an kabul etti Yapı Kredi'yi, peki ödeme adımında bu karttan mı çekiyor, başka karttan alışveriş yapabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir kartı ekleyebiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
OnurDoğan63_19 dedi: Şu an kabul etti Yapı Kredi'yi, peki ödeme adımında bu karttan mı çekiyor, başka karttan alışveriş yapabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir kartı ekleyebiliyorsunuz.
KS KS OnurDoğan63_19 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.285 Makaleler 4 Çözümler 7 22 Temmuz 2022 #15 B 52 Stratofortress dedi: Herhangi bir kartı ekleyebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Başka kartı ekledim ama ürünün fiyatını değiştirdi, Prime fiyatından alamıyorum kart değiştirince. Artı 0 Eksi
B 52 Stratofortress dedi: Herhangi bir kartı ekleyebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Başka kartı ekledim ama ürünün fiyatını değiştirdi, Prime fiyatından alamıyorum kart değiştirince.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 22 Temmuz 2022 #16 OnurDoğan63_19 dedi: Başka kartı ekledim ama ürünün fiyatını değiştirdi, Prime fiyatından alamıyorum kart değiştirince. Genişletmek için tıkla... İlginç, nedeni hakkında fikrim yok. Artı 0 Eksi
OnurDoğan63_19 dedi: Başka kartı ekledim ama ürünün fiyatını değiştirdi, Prime fiyatından alamıyorum kart değiştirince. Genişletmek için tıkla... İlginç, nedeni hakkında fikrim yok.
KS KS OnurDoğan63_19 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.285 Makaleler 4 Çözümler 7 22 Temmuz 2022 #17 B 52 Stratofortress dedi: İlginç, nedeni hakkında fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Aldım, ilerleyince tekrar güncelledi fiyatı. Teşekkür ederim hepinize canlar. Konu neden siz tarafından çözüldü olarak işaretlendi? @B 52 Stratofortress. Son düzenleme: 22 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
B 52 Stratofortress dedi: İlginç, nedeni hakkında fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Aldım, ilerleyince tekrar güncelledi fiyatı. Teşekkür ederim hepinize canlar. Konu neden siz tarafından çözüldü olarak işaretlendi? @B 52 Stratofortress.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 22 Temmuz 2022 #18 OnurDoğan63_19 dedi: Aldım, ilerleyince tekrar güncelledi fiyatı. Teşekkür ederim hepinize canlar. Konu neden siz tarafından çözüldü olarak işaretlendi? @B 52 Stratofortress. Genişletmek için tıkla... Moderatörler yapabiliyor, benim öyle bir yetkim bulunmamakta. Artı 0 Eksi
OnurDoğan63_19 dedi: Aldım, ilerleyince tekrar güncelledi fiyatı. Teşekkür ederim hepinize canlar. Konu neden siz tarafından çözüldü olarak işaretlendi? @B 52 Stratofortress. Genişletmek için tıkla... Moderatörler yapabiliyor, benim öyle bir yetkim bulunmamakta.
KS KS OnurDoğan63_19 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.285 Makaleler 4 Çözümler 7 22 Temmuz 2022 #19 B 52 Stratofortress dedi: Moderatörler yapabiliyor, benim öyle bir yetkim bulunmamakta. Genişletmek için tıkla... Tamam bildirdim ben durumu moderatörlere. Artı 0 Eksi
B 52 Stratofortress dedi: Moderatörler yapabiliyor, benim öyle bir yetkim bulunmamakta. Genişletmek için tıkla... Tamam bildirdim ben durumu moderatörlere.