Para zor kazanılan bir şey deyip ''10.000 TL veriyorsan 12.500 TL de veriyorsundur'' demen kendinle çeliştiğini gösteriyor.
Sana diyorum ki sıfır vs. ikinci el karşılaştırıyorsun. Bu yaptığın doğru değil, madem 3090'ın ikinci elini atıp üstüne listelemedeki ''en ölü'' fiyatı baz alıyorsun, o halde 6700 XT için de aynısını yap, 6700 XT'nin ikinci eline bak, hatta direkt yaptığın gibi ''en dip'' fiyat ne ise ondan karşılaştır.
Al buyur:
Eki Görüntüle 1945597
Tekrar söylüyorum, herkes ikinci el ile uğraşmak zorunda değil.
İnsanlar kutulu, kendi adına faturalı ve hiç kullanılmamış bir ürünü tercih edebilir. Bu da gayet normal bir durum. İnsanları bunun için yargılamanız kadar saçma bir durum yok. Sence mağazadan kutulu, garantili ve kendi adına faturalı aldığın ürünün satış sonrası desteğiyle 2. el aldığın, kutusuz, garantisiz ve faturasız ürünün desteği aynı olabilir mi? Sen almışsın, sorun da yaşamamışsın. Senin adına sevindim, güle güle kullan her ne aldıysan ama kendi düşünceni kendine sakla.
Şunu da belirtmek isterim, Türkçeyi dahi düzgün kullanamayıp bana ''ilkokul terk'' yazarak hakaret etmeye çalışma lütfen, komik duruma düşüyorsun.