Elektronik Amazon Prime'da Sapphire Pulse 6700XT 9999TL!

Ben adama 0 kart alma, alirsan seni oldururum demiyorum. 2. el kart almasi icin de zorlamiyorum. bu devirde para zor kazanilan bir sey. Bir karta 10 bin lira verebiliyorsan 12.5 bin lira da verebiliyorsundur.
Para zor kazanılan bir şey deyip ''10.000 TL veriyorsan 12.500 TL de veriyorsundur'' demen kendinle çeliştiğini gösteriyor.

Sana diyorum ki sıfır vs. ikinci el karşılaştırıyorsun. Bu yaptığın doğru değil, madem 3090'ın ikinci elini atıp üstüne listelemedeki ''en ölü'' fiyatı baz alıyorsun, o halde 6700 XT için de aynısını yap, 6700 XT'nin ikinci eline bak, hatta direkt yaptığın gibi ''en dip'' fiyat ne ise ondan karşılaştır.

Al buyur:

Tekrar söylüyorum, herkes ikinci el ile uğraşmak zorunda değil. İnsanlar kutulu, kendi adına faturalı ve hiç kullanılmamış bir ürünü tercih edebilir. Bu da gayet normal bir durum. İnsanları bunun için yargılamanız kadar saçma bir durum yok. Sence mağazadan kutulu, garantili ve kendi adına faturalı aldığın ürünün satış sonrası desteğiyle 2. el aldığın, kutusuz, garantisiz ve faturasız ürünün desteği aynı olabilir mi? Sen almışsın, sorun da yaşamamışsın. Senin adına sevindim, güle güle kullan her ne aldıysan ama kendi düşünceni kendine sakla.

Şunu da belirtmek isterim, Türkçeyi dahi düzgün kullanamayıp bana ''ilkokul terk'' yazarak hakaret etmeye çalışma lütfen, komik duruma düşüyorsun.

Hayır yaptığı gayet de doğru. Özellikle ekran kartlarının gücü ve değeri artınca ikinci el ve sıfırı arasındaki fark da o kadar da artıyor. Bu durumda 3090 seviyesinde 2. el kartlar sapphire'in %4 ihtimalle sorunlu olan ekran kartından daha mantıklı olabiliyor.

Yazdigin seyi insanlarin fikir alisverisi yaptigi bir forumda yazdigini biliyorsun degil mi? `Fikirlerini kendine sakla`=`%100 haklisin ama sana diyebilcegim bir sey olmadigindan dolayi sana bunu yazmak zorundayim`. Hem ben nerede Turkceyi dogru duzgun kullanmamisim?

Hem ben orada `bir karta 10 bin lira verebiliyorsan %50 daha fazla performans veren bir karta 12.5 lira verebilirsin.`.

Konu neden bu kadar saçma bir hale gelmiş anlamadım. Herkes sıfır ve 2.el piyasasının aynı zamanda fiyatlarının farkında. Hiç gerek yok tartışmaya. Sıfır olarak bence fiyatı iyi 6700XT'nin. Alınabilir. Yakın fiyat bandında 4060'da mevcut sıfır olarak. DLSS3 için şahsen ben tercih ederdim.

İşi bilen için ikinciel tabiki mantıklı ama gerçekten bilmek gerekiyor. çok temiz ekran kartları 2. el olduğu için sıfıra göre mecburen uygun fiyata satılmak zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…