Amazon Prime'den yanlış hesaba loot almak

Onur Polat

Picopat
Katılım
21 Haziran 2023
Mesajlar
237
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Amazon Prime'ye Diablo 4'ün skinleri geldi yeni. Binek skini ve eklentileri getirdiler. Ben yanlış Blizzard hesabım bağlı kalmış Twitch'de. Diablo 4'ü oynadığım Blizzard hesabını değil yıllar önce yanlışlıkla bir Blizzard hesabını bağlamışım o kalmış kontrol etmeden talep et butonuna tıkladım. Sonra Diablo 4'e girince gelmediğini görüp girdiğimde yanlış Blizzard hesabı göründüğünü fark ettim. Gidip bağlantılardan hemen değiştirdim Blizzard bağlantımı ama gittim düzelmedi hala eski hesap görünüyor Prime'da lootu aldığım ekranda. Oyuna girince de görünmüyor binek skinini alamıyorum. Nasıl düzelteceğimi bilen var mı? Bu arada Diablo 4'ü Steam üzerinden aldım. Battle.net hesabımı o hesaba geçirirsem belki olur diye düşündüm sonuçta Steam üzerinden oynuyorum oyun ona kayıtlıdır sadece Launcher değişir diye düşündüm. Steam'den Blizzard bağlantımı değiştirip o hesaba geçip girmeye çalıştım bu sefer de oyuna 0'dan başlatıyor geri düzelttim mecburen. Nasıl yapacağım bilen var mı bu sorunu?

1702595490880.png


Yani şöyle diyeyim bu anonim nickli hesap eskiden bağlayıp unuttuğum Blizzard hesabım. Ama ben o hesap üzerinden oynamıyorum oyunu. Yanlışlıkla o hesaba almış oldum. Nasıl düzelteceğim?

Yeni fark ettim tüm Blizzard ürünlerini bu hesaba aktarma imkanım var mı? Hiçbir lootu kullanmadım o hesaba almış gibi görünüyorum ama o aldığım Prime lootlarının hiçbirinin oyunu o hesapta olmadığından mantıken o lootları almamış oluyorum aktarabiliyor muyum eğer almadıysam oyunda o lootu. Eskilerde dahil.
 
Son düzenleme:
Bunu şu anda FC 24 oyununda yaşıyorum yanlış hesabı bağlamışım önceden ve şu ana kadar aldığım bütün lootlar başka hesaba gitmiş ama o hesaptada FC24 yok çok saçma bir sistem gerçekten kim yardımcı olacakki bu gibi durumlarda.
 

Geri
Yukarı