Amazon "Revise Your Payment" Sorunu

Os_man

Kilopat
Katılım
9 Ağustos 2014
Mesajlar
77
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar birkaç gündür Amazon'dan Razer Mamba Chroma Tournament Edition ürününü sipariş etmeye çalışıyorum. Ödemeyi yaptığımda il olarak bu ekran geliyor.

2a.jpg

Ben de teşekkür ederek yarım kalan işlerime geri dönüyorum ki 15 dakika içinde yeni bir mesaj geliyor;

revise your payment.PNG


Birkaç gün farklı methodlarla tekrar alışveriş yapmayı denedim yine olmadı. Amazon çalışanları ile mailleştim tavsiye ettikleri gibi kartın verilmiş olduğu banka ile konuştum ve durumun kullandığım kart (Maestro) ile alakalı olduğu anlaşıldı.

Şimdi ise Amerika'dan alışveriş yapabileceğim bir ödeme şekli arıyorum. Acaba Maestro sadece Mastercard'ın bir uzantısı olduğu için mi kartımdan ödeme yapamıyorum? Bir standart Mastercard sahibi olsam durum değişir mi? Konu hakkında bilgimin kısıtlı olmasından dolayı affınıza sığınıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Amazondan Alışveriş için Kredi Kartı(Visa, MasterCard) veya İninal kart olması lazım, Maestro Ödeme yöntemi sadece banka kartlarında var ve Banka Kartları Amazon'da Geçmez. Revise Your Payment Hatası alırsın.
 
Teşekkür ederim,
Bankamın müşteri hizmetlerini arayarak banka kartımın yerine kredi kartı talep ettiğimi bildirdim. Mastercard, veya Visa veriliyormuş. Yeni kartımla deneyip sonucu sizlerle paylaşacağım.
 
Arkadaşlar 3 farklı kart ile alışverişimi denedim. Bu 3. kart bir arkadaşımındı ve siparişimi verdikten 3 gün sonra aynı hatayı verdi. İlk defa 3. güne kadar hata vermemişti. Arkadaşımın 3. günde karttan alışveriş yapıp yapmadığını ise bilmiyorum, ancak bildiğim bir şey var; hâla yurtdışından alışveriş yapamıyorum :üzgün:.

Kredi Kartı almayı denedim fakat henüz işe girmediğim için bana kart vermiyorlarmış. Acaba kart dışında başka bir yöntem var mıdır? Amazon'da Amerikan hesabı kullan (Use your US based checking account) diye bir seçenek var. Bu konuda herhangi bir fikriniz var mı acaba?
Bu arada iyi bayramlar hepinize :melek:.
 
İninal'dan 167 tl çekti Amazon, G502 siparişimden dolayı. Önce bir iki gün preparing for shipment dedi. Şimdi ise order has been declined ve payment revision needed hatası alıyorum. Hem parayı çekiyor, sonra da ödeme doğrulanamadı diyor. Sorun ne, çözemiyorum.
 

Geri
Yukarı