O Fiyata 2.el RTX 2080 alırsın.Gainward GeForce RTX 2060Super Ghost grafik kartı - 3X DisplayPort / 1x HDMI / 1x DVI-D : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Böyle bir 2060 Super buldum. Almak da istiyorum ama satıcısına güvenemedim. Ne yapayım?
O Fiyata 2.el RTX 2080 alırsın.Gainward GeForce RTX 2060Super Ghost grafik kartı - 3X DisplayPort / 1x HDMI / 1x DVI-D : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Böyle bir 2060 Super buldum. Almak da istiyorum ama satıcısına güvenemedim. Ne yapayım?
Bu dönemde zor RX 580 i bile en az 5-6 dan satıyolar.O Fiyata 2.el RTX 2080 alırsın.
Gainward GeForce RTX 2060Super Ghost grafik kartı - 3X DisplayPort / 1x HDMI / 1x DVI-D : Amazon.com.tr: Bilgisayar
O marka alınmaz. ısınıyor ve fanlar yüksek sesle dönüyor.Ayrıca aynı ürün N11'de daha ucuz, ve %100 puanı olan bir satıcı satıyor. Gainward NVIDIA GeForce RTX 2060 Super Ghost NE6206S018P2-1160X-1 8 GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Hayatınızda kaç defa Palit veya Gainward ekran kartı kullandınız&gördünüz de böyle bir yorum yapıyorsunuz?O marka alınmaz.
2 Markada var elimde Gainward tuzağına düştüm elimde GTX 1660 ı var. Palit güzel bir markadır.Hayatınızda kaç defa Palit veya Gainward ekran kartı kullandınız&gördünüz de böyle bir yorum yapıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.