Baran Toprak koç
Hectopat
2.ci el alma şansınız var ise daha ucuza RTX 2060 var.Bir çok mağazada 6000tl civarında satılıyor. Keşke iyi bir ürün olsaydı /:
2.ci el alma şansınız var ise daha ucuza RTX 2060 var.Bir çok mağazada 6000tl civarında satılıyor. Keşke iyi bir ürün olsaydı /:
2. el e güvenmiyorum. Sıfıra 2060 super bulmaya çalışıyorum.2.ci el alma şansınız var ise daha ucuza RTX 2060 var.
O iş bayağı zor attığınız gibi dandik markalar bulursunuz.2. el e güvenmiyorum. Sıfıra 2060 super bulmaya çalışıyorum.
Bu dönemde zor RX 580 i bile en az 5-6 dan satıyolar.
Hocam atmışınızda bunlar unutulmuş ilan olabilir bu dönemde RTX 2080 i en az 10K dan satarlar.![]()
Msi RTX 2080 Gaming X Trio (Vatan 15 Ay Garantili) - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 935158592
Msi RTX 2080 Gaming X Trio (Vatan 15 Ay Garantili) - MSI Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Satan satıyor ama, ne kadar temiz. Garantili olduktan sonra aslında pek fark etmez alınır.
Adam GET açmış ve ilan tarihi yeni.Hocam atmışınızda bunlar unutulmuş ilan olabilir bu dönemde RTX 2080 i en az 10K dan satarlar.
Bilemeyiz hocam.Adam GET açmış ve ilan tarihi yeni.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.