Amazon satıcısı kulaklığı servis raporu ile iade alacağını söyledi

Barskk

Hectopat
Katılım
20 Kasım 2019
Mesajlar
228
Linkteki ürünü almayı düşünüyorum. Satıcıya iade hakkında soru sordum ve bana bozuk çıkarsa servis raporuyla iade alırız falan dediler. Böyle bir olay gerçekten var mı? Ürün bana bozuk gelicek ve geri göndermek yerine servise mi göndericem. Bunu amazona yazdım A'dan Z'ye garanti ile ürünü iade edersiniz dediler. Gene de buraya bir sormak istedim. Bazı kişiler gene incehesaptan ürünü iade için geri gönderdiğinde firma servise göndermiş. Bu süreç nasıl işler?
 
Eğer üründe sorun var ise zaten normal olarak iade raporu ile almaları gerekir. Fakat kendisi satıyorsa kolaylık sağlıyorlar genelde.
 
Amazonun ürünün iade politikası altında yazan yazı. Bu durumda bozuk çıkma durumda iademi almaları lazım anladığım kadarıyla.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    9,2 KB · Görüntüleme: 27
Ürünü amazon satarsa koşulsuz şartsız iade edebilirsin. Adamlar kullanılmış tıraş makinesini bile iade alıyorlar eğer memnun kalmadıysan.
Maalesef biz bunu XPG M.2 ile tecrübe ettik. Ürünü Arene'ya verip rapor çıkarmamızı istemişlerdi. Ürün stokta kalmadığı için para iadesi ve 20TL kupon verdiler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı