firrisn Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 514 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti 14 Eylül 2024 #1 Siparişimde adres kısmında mahalleyi yazmayıp posta kodunu yazdığımı fark ettim. Müşteri hizmetlerine bağlanmak istediğimde bağlanmıyor. Sipariş adresini nasıl değiştirebilirim?
Siparişimde adres kısmında mahalleyi yazmayıp posta kodunu yazdığımı fark ettim. Müşteri hizmetlerine bağlanmak istediğimde bağlanmıyor. Sipariş adresini nasıl değiştirebilirim?
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.451 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #2 Siparisi iptal edin tekrar siparis verdiginde deyistirebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS firrisn Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 514 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti 14 Eylül 2024 #3 Rogturk dedi: Siparisi iptal edin tekrar sipariş verdiginde değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Siparişi iptal etsem parası hemen gelir mi? Amazon Prime ile aldım yarın teslim edileceği yazıyor. Artı 0 Eksi
Rogturk dedi: Siparisi iptal edin tekrar sipariş verdiginde değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Siparişi iptal etsem parası hemen gelir mi? Amazon Prime ile aldım yarın teslim edileceği yazıyor.
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.451 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #4 firrisn dedi: Siparişi iptal etsem parası hemen gelir mi? Amazon Prime ile aldım yarın teslim edileceği yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hemen paran gelmezde ,bir kac gün sonra gelir. Artı 0 Eksi
firrisn dedi: Siparişi iptal etsem parası hemen gelir mi? Amazon Prime ile aldım yarın teslim edileceği yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hemen paran gelmezde ,bir kac gün sonra gelir.
KS KS firrisn Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 514 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti 14 Eylül 2024 #5 Teslimat talimatı olarak tam adresi ekledim fakat umarım gelir. Artı 0 Eksi