Amazon sipariş numarası olmayan ürünü değiştirmiyor

zagor123

Hectopat
Alalı 1 yıl olmayan MSI marka monitörüm kendiliğinden bozuldu, yetkili servis değişim raporu verdi ve satın aldığım yere iletmemi istedi Amazon'la iletişime geçtiğimde sipariş numarası istiyor ama ben siparişi verdiğim hesabı kapattığım için sipariş numarasına ya da faturaya ulaşamıyorum şu an ne yapabilirim? Amazon maillerime cevap vermiyor canlı destekteki çalışanlar da sipariş numarası olmadan bir şey yapamayızdan başka bir şey söyleyemiyorlar. Teknik servisi arayıp ücretini vererek monitörü yaptırmak istediğimi ya da bozuk olarak almak istediğimi söyledim onlar da Amazon ulaşmadan yapamayacaklarını söylüyor. Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim elimde kredi kartı ekstresi, garanti, servisin monitörü alırken verdiği kağıt, değişim raporu vs. var tek eksik sipariş numarası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam e-fatura olarak gelmesi gerekli mailinize bakın. E-fatura gelmediyse de siparişiniz alındı olarak mail gönderiyorlar ona bakın sipariş numarası yazar.

Son düzenleme:
Sanırım amazon Penta'ya iletmeli onlarla iletişim kurduğumda bir mail verdiler ve Amazon'un değişim raporunu göndermelerini istediler ama Amazon benden sipariş numarası istiyor. Müşteri temsilcisine verilerin tamamının silinemeyeceğini bir şekilde bulunabileceğini anlatmaya çalıştım ve bu konu için iletişim kurabileceğim birini aradığımı söyledim ama pek etkili olmadı.
Hocam e-fatura olarak gelmesi gerekli mailinize bakın. E-fatura gelmediyse de siparişiniz alındı olarak mail gönderiyorlar ona bakın sipariş numarası yazar.
E fatura gelmedi gelse de amazondan sık alışveriş yapıyordum kargo geldiğinde de maili siliyordum hep, 30 güne de çöp kutusundan otomatik siliniyor zaten.

Monitör yetkili servisde mı?
Evet, geri de alamıyorum. Yukarıda yazdım.

Tüketici hakem heyetinden sonuç alabilir miyim? Daha önce büyük firmalara karşı başvuru yapıp olumlu sonuç alanlar bilgilendirme yapabilir mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…