Amazon sipariş verildi ama para çekmedi

v3rtecc

Hectopat
Makaleler
3
Az önce Amazon'dan sipariş verecektim. 3D ödeme ekranı geldiğinde “Ödeme limitini artır” dedi. Ben de telefondan limiti artırmaya bakarken 3D süresi doldu ve sipariş verildi ama karttan para çekilmedi, onaylamadım. Yaklaşık 10 dakikadır sipariş verildi gözüküyor. Kırmızı bir yazıyla “Ödeme bilgilerinizi güncelleyin” diyeceğini biliyorum, fakat ne zaman der bunu? Kaç dakika sürer?

Benzer durum bana da olmuştu. Kartta para olmamasına rağmen sipariş vermişti yarım saat sonra ödeme alınamadı dedi istersen direkt siparişi iptal edebilirsin. Amazon da normal bir şey bu sanırım.

Az önce Amazon'dan sipariş verecektim. 3D ödeme ekranı geldiğinde “ödeme limitini artır” dedi. Ben de telefondan limiti artırmaya bakarken 3D süresi doldu ve sipariş verildi ama karttan para çekilmedi, onaylamadım. Yaklaşık 10 dakikadır sipariş verildi gözüküyor. Kırmızı bir yazıyla “ödeme bilgilerinizi güncelleyin” diyeceğini biliyorum, fakat ne zaman der bunu? Kaç dakika sürer?

Bir yarım saate der büyük ihtimal. Aynısını yaşamıştım.

Aynı durum bana da olmuştu. Kartta para olmamasına rağmen sipariş vermişti yarım saat sonra ödeme alınamadı dedi istersen direkt iptal edebilirsin. Amazon da normal bir şey bu sanırım.

Öncesinde de yaşamıştım birkaç dakika sonrasında kırmızı uyarı geliyordu ama bunda gelmedi, ben onayla demeden nasıl sipariş verdi onu anlamadım.

Kuponum olduğundan iptal etmek istemiyorum hocam, yoksa edip alırdım.

Evet şimdi sipariş iptal edilmiş, umarım kupon duruyordur.

Öncesinde de yaşamıştım birkaç dakika sonrasında kırmızı uyarı geliyordu ama bunda gelmedi, ben onayla demeden nasıl sipariş verdi onu anlamadım.

Papara kullandığım dönemler direkt hesapta bakiye olmadığı zaman 3D doğrulaması istemeden sipariş veriyordu garip bir şekilde.

Kupon gittiyse desteğe yazdığında sana hediye kartı olarak veriyorlar bana öyle yapmışlardı.

Hesaptan çıkış yaptım farklı hesapta kod vardır diye, varmış ama Prime istiyor önceden kullandığımdan 50 lira diyor madem eski hesaba gireyim dediğinizi yapayım dedim hesaptaki arkadaşımın kartlarından birinin son kullanma tarihini soruyor dedim herhalde sipariş veremiycem 😀 bir arkadaş kendi hesabından alışveriş yapmama izin verdi sağ olsun.

Kargo adresimi girdim ve seçtim ama nasılsa onunkini seçmiş ve onun adresi de eksik, ah Amazon ah bizi uğraştırdığın şeylere bak destekten de şu anlık bir şey çıkmadı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı