Amazon siparişi gecikebilir mi?

xerios

Hectopat
Daha fazla  
12 Nisan tarihinde sipariş verdiğim klavyem 27 Nisan tarihinde yola çıkmamasına rağmen bugün ulaşacağını söylüyorlar. Geç gelmesi problem değil fakat evde olmayabilirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230427_163912_Amazon Shopping.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 81
12 Nisan tarihinde sipariş verdiğim klavyem 27 Nisan tarihinde yola çıkmamasına rağmen bugün ulaşacağını söylüyorlar. Geç gelmesi problem değil fakat evde olmayabilirim.
Saat 22 ye kadar getiririz diyorlarsa en geç o zaman getirirler. Bana genelde 18-19.00 civarında getiriyorlar evime ama bu tabi şubeye yakınlıkla sipariş sırasıyla filan ilgili.

Geçen gün bellek sipariş ettik. O sıra okuldan dolayı evde olamazdım babamın iş yerine sipariş ettik gece 10'da geldiği için iş yeri kapalıydı. Babamların yanında bir mağaza vardı oraya vermişler. Yani muhtemelen komşunuza verirler.

bugün gün içinde kesinlikle ulaşır, amazonda verilen tarih ne ise o gün mutlaka ulaşıyor, hatta bir keresinde geç kaldığını düşünmüştüm 23:15'de teslim edilmişti ve yoğunluk sebebiyle böyle olduğunu söylemişlerdi.

Beklenen oldu Prime aldığıma pişman olduğumu söylemeden edemeyeceğim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230427_200229_Amazon Shopping.jpg
    281,8 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…