Amazon siparişi habersiz iptal etmiş

TEKNOLOJİPEREST

Hectopat
Makaleler
1
12 Temmuz'da 3 tane kitap siparişi vermiştim, kargoya verilmişti. Tahminen de yarın veya cumartesi teslim edilecekti. Şimdi bir baktım, sipariş iptal edilmiş ve bana bir şey de söylenmedi. Aldığım kitapların parası 300 küsur TL olmasına rağmen 105 TL iade yapılmış.
Ürün benim için önemli, ne yapmam gerekiyor şu anda?

Screenshot_20250717_090130_Amazon Shopping.jpg

Burada iadeyi iptal et dersem ekstra para almadan ürünüm elime ulaşır mı?

İade talebini de ben oluşturmadım zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazonun böyle saçmalıkları var ne desen haklısın. Benim ürünlerimi son gün iptal etti, tekrar sipariş ettim 4 gün sonra tekrar iptal etti. Gerçekten Lojistik konusunda rezalet bir firma. Ürün 3 gün içerisinde teslim edilmezse iptal ediyorlar otomatik olarak. Gerçekten reziller. İade iptal seçeneğini hemen dene, yoksa kabul edilirse uğraşırsın.

Direk müşteri temsilcisini ara Amazon bu işeler de en iyisi. 1dk sana dönüyorlar.

Temsilciyle mesajlaştım ürün kargoda hasar gördüğü için iptal edilmiş, yenisini sipariş verirsem yine iptal edilirse ne olacak dedim. Ben gerekenleri söyleyeceğim tarzı bir şey demişti tam hatırlamıyorum şu an. Aldığım ürünün fiyatı artmış, fiyat farkını iade edeceğiz dedi. Bakalım tekrar sipariş verdim bu sefer ne olacak bekleyeceğim artık.

Ürününüz iptal edilirse Amazon'dan düzgün bir hizmet alacağınızı sanmıyorum. Özellikle satıcıları kendi olmadığı ürünlerde kesinlikle umurlarında olmuyorlar. Kaç kez bu durumu yaşadım direkt olarak üstünü kapatıyorlar, yardımcı olmuyorlar. O yönden müşteri memnuniyeti önemsenmiyor. Kupon, hediye çeki gibi tanımlama da olmuyor. Kısacası, ürününüz iptal edilince iptal edildiği ile kalıyor.

Ürününüz iptal edilirse Amazon'dan düzgün bir hizmet alacağınızı sanmıyorum. Özellikle satıcıları kendi olmadığı ürünlerde kesinlikle umurlarında olmuyorlar. Kaç kez bu durumu yaşadım direkt olarak üstünü kapatıyorlar, yardımcı olmuyorlar. O yönden müşteri memnuniyeti önemsenmiyor. Kupon, hediye çeki gibi tanımlama da olmuyor. Kısacası, ürününüz iptal edilince iptal edildiği ile kalıyor.

Kuponu hediye çeki olarak yüklediler, satıcı Amazon zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı