Amazon siparişi teslim alınırken kod falan gerekiyor mu?

Griffithh

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Amazon'dan arkadaşımın evine herhangi bir şey sipariş etmek istiyorum. Fakat arkadaşım kargoyu alacakken T.C. kimlik veya kargo kodu söylemesi gerekiyor mu?

Onun adına sipariş ederseniz daha rahat olur. Genelde sormuyorlar kimlik falan ama yine de temkinli olmak lazım.

Agt ile gönderilirse temassız teslim kodu geliyor SMS olarak benden şimdiye kadar hiç kod istemediler T.C. Kimlik olayı ise sipariş veren kişi yerine başka birisi alırsa isteniyor.

Merhaba, Amazon'dan arkadaşımın evine herhangi bir şey sipariş etmek istiyorum. Fakat arkadaşım kargoyu alacakken T.C. Kimlik veya kargo kodu söylemesi gerekiyor mu?

Amazon'dan sipariş ettiğim bir sürü ürün var ve hiçbirinde kargo kodu ya da T.C istememişlerdi ama yine de onun adına sipariş edin.

Agt ile gönderilirse temassız teslim kodu geliyor SMS olarak benden şimdiye kadar hiç kod istemediler T.C. Kimlik olayı ise sipariş veren kişi yerine başka birisi alırsa isteniyor.

Şimdi ben alıcı kısmına arkadaşımın tüm bilgilerini yazdım + olarak hediye olarak gönder kutucuğunu da doldurdum T.C. kimlik istenir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı