Sıfırdan yetişmeyebilir, 40-60 net aralığında iseniz düzenli paragraf+problem rutini ile, güzel bir üçgen çalışması ve fen-sosyaldeki garanti konuları çalışarak güzel bir sonuç elde edebilirsiniz.
Keşke o kadar olsa ya 30u zor görüyorum maalesef.
Aslında 40 ile 30 arasında çok fark yok, netlerinizin çoğu nelerden geliyor?
Türkçe ve sosyalden mat, fen berbat.
Kaç net yapıyorsunuz ortalamaya vurursanız bu saydıklarınızdan?
Türkçe 15-20 sosyal 10-13
Kötü değil, bu netleri 2 aylık paragraf-problem rutiniyle, üçgenler çalışması ve sağlam bir matematik çalışması ile arttırabilirsiniz ama çok çalışmanız gerekecek.
Arkadaşlar şu an sadece Türkçe sosyal temel şeyler biliyorum, matematik toplama cıkarma vs. biliyorum. Fen, kimyam iyi gerisi fazla yok. İşten anlaşmalı 1 Ocakta çıkacağım MSÜ'ye kadar ne yapabilirim?
Hocam mat fokus gideceksin biraz sert olacak ama minimum 7 8 saat çalışarak MSÜ'den üst düzey bir sonuç alabilirsin. Ama bunun en az 4 5 saatini mata ayırmak şartı ile tabii ki. Hatta düzgün nizami programlı gidersen baştan savma değil o zaman 400 puanı geçersin rahat çünkü öğrencilerin çoğu çok baştan savma çalışıyor ondan sonra netlerim neden yükselmiyor diye kendilerini kasıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.