Amazon Siparişi Yollamıyor!

Kon Sama

Decapat
Daha fazla  
13 Temmuz itibarıyla 3900₺'ye bir ürünü aldım, 14 Temmuz ile birlikte kargolanıp tarafıma gönderi kodu verildi, o günden bugüne gönderi kodu hiç çalışmadı zaten.
Ben her gün desteğe bağlanıp ürünün nerede olduğunu söylediğimde "yoğunluk var, yarın gelir, 2 güne gelir, 3 güne gelir." dediler, detay vermeden sorarsam muhtemelen bugün yine aynı şeyi söylerler.
Dün desteğe bağlandığımda ve durumu sorduğumda Depo operasyon bölümünde yaşanan yoğunluktan dolayı ürünün kargoya hiç verilmediğini söylediler, yani günlerce oyalanmışım ve ürünün ürünün fiyatı şu an 4800₺, para iadesini diretip duruyorlar, asla bir üst yetklili vs falan yok, asla talep açma falan yok, muadil veya üst model gönderin diyorum "yardımcı olamıyoruz" diyorlar.
Aranızda bu olayı bir şekilde çözmüş birileri var mı?

Son düzenleme:
Ben de benzeri bir durum yaşadım. 3 kez bana yanlış ürün gönderildi ve bu süreçte ürünün fiyatı arttığı için bana eski fiyat garantisi verdiler. Böyle bir yaklaşımda bulunmamaları lazım.

Amazon sitesine girip arama talep ettiniz mi? +44'lü numaradan arayıp yardımcı oluyorlar anında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı