Amazon siparişinde gümrük vergisi

Ben Türkiyede bunu bu fiyata buldum eğer %20 vergivereceksem bununla aynı fiyata gelecek Samson G Track USB Mikrofon benim üyeliğimde mikrofon 109 euro görünüyor. Bu vergi dahil mi bilmiyorum sizin üyelikten bi bakar mısınız? Eğer 100 lira karım olacaksa söyleyeceğim derseniz yüzde yirmi eklenecek. Buradan sipariş veririm artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ikinci seçeneği tercih ettim. Sırf bu konudaki bilgisizliğimden cesaret edemedim. İngilizcem olmadığından 50 TL gözüme görünmedi. Eğer 100 TL olsaydı bi denerdim. İyi günler dilerim yardımcı olduğun için tekrar teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Amazondan ilk kez alışveriş yapmak istiyorum. Aliexpress gibi sitelerden daha önce alışveriş yaptım fakat amazondan yapmaya çalıştığımda 85 dolarlık oyuncu kulaklığı alacaktım ama +49 dolar da fazladan gümrük bedeli çıkardı.
Amazon.com: Logitech G633 Artemis Spectrum – RGB 7.1 Surround Sound Gaming Headset – Multiple Platform Compatibility – Personal Customization – Exceptional Audio Performance – Black: Computers & Accessories

85 dolar haricindeki o 49 doları ödememe şansım var mı ? Ona göre sipariş vereceğim.

Merhabalar. Amazondan ilk kez alışveriş yapmak istiyorum. Aliexpress gibi sitelerden daha önce alışveriş yaptım fakat amazondan yapmaya çalıştığımda 85 dolarlık oyuncu kulaklığı alacaktım ama +49 dolar da fazladan gümrük bedeli çıkardı.
Amazon.com: Logitech G633 Artemis Spectrum – RGB 7.1 Surround Sound Gaming Headset – Multiple Platform Compatibility – Personal Customization – Exceptional Audio Performance – Black: Computers & Accessories

85 dolar haricindeki o 49 doları ödememe şansım var mı ? Ona göre sipariş vereceğim.

Ürünle beraber kargo ücreti ve ürün fiyatının %20si kadar Kdv ödemeniz gerekmektedir. Bazen ürün gümrüğe takılmazsa vergi ücreti iade edilir. Amazon her ihtimale karşı fazladan ücret almaktadır. Amazon.com da yazan fiyatlar amerika vergisi hariç fiyatlardır. Amazon.de de ki fiyatlar ise almanya vergisi dahil fiyatlardır yurtdışı alışverişinde almanya vergisi düşülüp ülkeye göre vergi alınır genelde orada yazanın +5€ +10€ fazlasına mal olur. Şahsen logitech kulaklıkları önermiyorum hyperx ve steelseries arctis kulaklıklara bakabilirsiniz.

Fazladan başlık istemediğimden buradan soruyorum size ey sevgili ve bilgili kardeşlerim.
Amazon dan Msi bir laptop almayı düşünüyorum fiyatı 1649$ gümrük sıkıntısı yaşar mıyım? Her 100$ başına vergi ekleniyor diyorlar o nedir hiç anlamadım.

Amazon seni arayabiliyor çağrı talebi oluştur hemen arıyorlar.
Ancak Amazon.de için geçerli bu yazdıklarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…