hangi banka hocamÖdeme yöntemi ile ilgili iptal ediyor ama normalde hiçbir sıkıntı yok.
Bankaya söyleyin onaylasınlar diyorlar, banka da bizlik bir şey yok Amazon'da sorun diyor...
İkisi de birbirine atıyor...
Yapı Kredihangi banka hocam
amazon hediye kartı alabilirsin bakiye yükle direk @Noll77Yapı Kredi
Sanal kartı da kabul etmiyor. Taksit ile alacağım zaten ama olmuyor bi türlü...Ben papara ile alışveriş yaparken aynı sorun bende oluyordu bi türlü kabul etmiyordu sanal kart açarak sipariş edebildim
Bende dünden beri bu sorunu yaşıyorum. Laptop alacağım Prime day indiriminden ama maalesef olmuyor...2 gün önce delirtti beni bu konuda bankayı aradım hiçbir sorun yok, sonra iletişim numaralarını aradım herkeste sorun var düzelecek dediler düzeldi bende.
Hediye kartı galiba 7 bin TL üstünde yüklenmiyor...amazon hediye kartı alabilirsin bakiye yükle direk @Noll77
Sipariş iptalinden ötürü zam gelen ürünler varBende dünden beri bu sorunu yaşıyorum. Laptop alacağım Prime day indiriminden ama maalesef olmuyor...
Hediye kartı galiba 7 bin TL üstünde yüklenmiyor...
Biz tek çekim yapmaya çalıştık onuda kabul etmediHallettim sayılır...
Yapı Kredi ve bazı bankalarda 12 taksit'e izin vermiyormuş Amazon'un söylediğine göre.
Bazı bankalar 6 taksite kadar kabul ediyormuş...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.