Amazon Sitesi

Burak152

Hectopat
Konuyu dogru yeremi açtım yanlış yeremi hiç bir fikrim yok şimdiden affedin. Benim bir kaç sorum var cevaplarsanız sevnirim. Amazondan alınınan ;
1. Garanti belgesi var mı ?
2. Bir şey alınca gumruk parası içine dahil mi yoksa gumruge takılırsa kendin extradan mı vereceksin ?
3. Hediye paketi yapnca gumrukte takılır mı ?
Bayagı araştırdım tam net bir cevap bulamadım. Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Belge olabilir ama garanti yok.
  2. Amazon gümrük vergisini de dahil ediyor sanırım fiyata. Tabi belli başlı ücreti geçen ürünler olduğunda ve gümrüğe takıldığında ekstra ücret isteyebilirler.
  3. Bu hususta da bir garanti yok.
Cevaplar olumlu olsa bile genelde cesaret edip yurt dışından alışveriş yapan kullanıcı sayısı %1'i geçmemiştir.

Aldığın bazı elektronik ürünleri Türkiye sitelerinden ürünü kaydederek garanti alabilirsin. Örneğin ben Logitech G930 satın aldım ve logitech.com dan ürünü kaydedip 3 yıl garanti sağladım. Her üründe olmayabilir fakat bazı, böyle logitech gibi kaliteli firmaların bu şekilde dijital olarak garanti altına alabiliyorsun.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı