Amazon tarafından dolandırıldım

İade eğer sizin aleyhinize sonuçlanırsa dolandırıcılık olur. Fakat Amazon Türkiye bu konularda hassas. Sadece bir kitap siparişimde bile iadesi konusunda sorun çıktığında, siparişimin %20'si olarak cüzdanıma hediye olarak ücret gönderdiler. Sizi de pek memnun etmeyeceklerini zannetmiyorum. Durumu takipteyim.

Tamam da Amazon tarafından dolandırıldım nedir Amazon parasını yemez burada ilk defa Amazon'dan alışveriş yapacak biri bu başlığı görse ne olur?
Kusura bakmayın bana gönderilen eksik ürün bende ticaretle uğraşan biri olarak bildiğim dolandırlmadır
Eğer iade onaylanmaz ise ödediğim miktar gasp edilmiş olacak diyeceğim. Size göre kullandığım terim yanlışsa ''Dolandırılmak'' siz bildiğiniz gibi anlayın. Amacım insanlarla karşı karşıya gelmek değil mağduriyetimi insanlara duyurup onlarında mağdur olmalarını istemememdendir. Ayrıca eğer böyle bir durum yaşamamış birileri var ise neler yaptıklarını öğrenmek istememdir.
Teşekkürler

Asıl siz yanlış bilgi vermeyin. İşlem provizyondan çıkmışsa ve ürün taksitle alınmışsa ürünün iadesi de kredi kartına taksit taksit yansır. Eğer provizyonda iade edilirse tüm tutar tek seferde yansır.

Hocam aslında mağdur olan amazon. Biri ürünü alıp içini boşaltıp iade ediyor. Bunu da çalışan kontrol etmeyip yollayınca size geliyor. Siz burada dolandırılmazsınız. Amazon müşteriyi koruma taraftarı her zaman.

Aynen, öyle yapıp 1 TB SSD'ye 256 GB SSD'yi takas eden var. Sadece Kg'ye göre iadeyi kontrol etmeleri çok kötü.

Sadece kg göre edilmiyor aslında öncelikle kamera kayıtları izleniyor ürünü paketleyen mi bir şey yapmış diye kontrol ediliyor, sorun oradan kaynaklı değilse kg ye üzerinden kontrole çıkılıyor. Sizinkisi ama kg olur çünkü parçalar eksikmiş içinde o yüzden sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Prosedürde bütün firmalar aynısını yapıyor siz sanıyor musunuz her ürün ilk sizin elinize değiyor? Sıfır olarak gelen ürün iade edildiğinde temizlenip sıfır jelatin takılıp tekrar satışa çıkar. Pire için hangi firma yorgan yakar? Sırf 2 gün ekran kartı kullanılıp modeli hoşuna gitmeyip değişen insanlar var.

Ürünü teslim aldım çünkü karton koli tertemizdi hiçbir ezik hasar falan yoktu. Dediklerim ürünün kendi kutusundaydı yani gelen kolinin içini açtıktan sonra gördüm. Nerden bilebilirdim ki eğer bilsem kargo görevlisini göndermeden bakmazmıydım Ayrıca ilk gelen kolinin bantları açılmamış amazonun kendi bantları ile kapatılmış bir şekildeydi kargo yada herhangi biri koliyi açsa bunu anlardım.

Hocam ürünün fotoğrafını çekmişsinizdir kanıt olarak.
Rica etsem atar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…