Amazon telefon iadesinde sorun yaşanır mı?

emirhan-ozer

Kilopat
Herkese merhaba,

Amazon Türkiye'den Samsung S24 almayı düşünüyorum. 30 gün iade hakkı yazıyor. Ben de teyit etme amaçlı müşteri hizmetleri ile yazıştım ve bana jelatinini söküp, SIM kartını takıp, telefonu kullansam bile fabrika ayarlarına döndermem ve cihazın kutusu ile hasarsız şekilde göndermem şartıyla iade kabul ettiklerini söyledi. Sizce bu topa girilir mi? Daha önce deneyimleyen var mı?

Not: Satıcı Amazon.com.tr

Daha önce böyle bir deneyimim olmadı ama Amazon müşteri memnuniyeti konusunda üst düzey bir firma müşteri temsilcisi öyle dediyse çekinmenize gerek yok bence.

Muhtemelen iade alırlar ama bazen hiç beklenmedik bir anda almayabiliyorlar. İade almaları ihtimalleri çok yüksek ama kesin değil. Yakın zamanda sık iade ettiysen riskli olabilir.

Benim anlamadığım ürünü neden geri göndermeyi düşündüğün? Amazon'dan daha güvenilir bir alışveriş yeri yok zaten. Urunde sorun çıkarsa şartsız kosulsuz her satıcının alması gerekiyor, beğenmedim o yüzden iade edeceğim dersin e oda senin normal hakkın zaten. İade koşulları dışına çıkmamak için dikkat et yeter.

Benim anlamadığım ürünü neden geri göndermeyi düşündüğün? Amazon'dan daha güvenilir bir alışveriş yeri yok zaten. Urunde sorun çıkarsa şartsız kosulsuz her satıcının alması gerekiyor, beğenmedim o yüzden iade edeceğim dersin e oda senin normal hakkın zaten. İade koşulları dışına çıkmamak için dikkat et yeter.
Halihazırda A52 kullanıcısıyım. Android kullanmaya devam etmek de işime gelir hatta ama YD 16 pro ile TR S24 arasında kaldım. Eğer S24 beni kamera performansı açısından tatmin ederse bunu kullanmaya devam edeceğim. Performansı hakkında internetten izlediğim videolardan pek bir çıkarım yapamadım. Kamerası da işime çok yarayacak o yüzden emin olmam gerekiyor hangisini alırsam alayım. Bu sebeple iade politikasını merak ettim.

Halihazırda A52 kullanıcısıyım. Android kullanmaya devam etmek de işime gelir hatta ama YD 16 pro ile TR S24 arasında kaldım. Eğer S24 beni kamera performansı açısından tatmin ederse bunu kullanmaya devam edeceğim. Performansı hakkında internetten izlediğim videolardan pek bir çıkarım yapamadım. Kamerası da işime çok yarayacak o yüzden emin olmam gerekiyor hangisini alırsam alayım. Bu sebeple iade politikasını merak ettim.
Yurt dışı telefon kullanmaya okay olacaksanız 16 Pro S24'ten çok daha iyi bir telefon tabi ama S24'de üzmez yani, özellikle de kamera konusunda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı