Amazon.tr artık hızlı teslimat yapmıyor mu?

Aynı ürün ben de pazartesi teslimat gözüküyor.
aaaa.PNG

İlk zamanlar bana da hızlı geliyordu fakat bu aralar ciddi bir yavaşlık var. Normalde 2 günde elime ulaşan kargo bu aralar 4-5 günde geliyor. Bir sıkıntı olduğu kesin. (Prime'dan bahsediyorum)

İki teslimat seçeneği var. Yukarıdaki normal kargo ile, diğeri hızlı teslimat ile. Prime hızlı teslimat demek değil bu arada her zaman. Ama Prime ile aldıysan ve hızlı teslimatı seçtiyse, Pazartesi elinde olur.

test.PNG

Aynı sorunu yaşadım ben de, artık hızlı teslimatın H'sini yapamıyorlar, 4 günde kargoya verilmiş ürün. Müşteri hizmetleri de yalan söylüyor verdik diye, vermemişler aslında.

Hepsiburada'dan iyidir. Müşteri Hizmetleri iletişime geçin tekrardan. Şu ana kadar Amazon'un diğer siteler gibi kandırmaca yaptığını ya da alıcıyı mağdur ettiğini görmedim. :) Hepsiburada'da dediğiniz olayı çok yaşadım mesela.

İki teslimat seçeneği var. Yukarıdaki normal kargo ile, diğeri hızlı teslimat ile. Prime hızlı teslimat demek değil bu arada her zaman. Ama Prime ile aldıysan ve hızlı teslimatı seçtiyse, Pazartesi elinde olur.

Eki Görüntüle 838671

Hepsiburada'dan iyidir. Müşteri Hizmetleri iletişime geçin tekrardan. Şu ana kadar Amazon'un diğer siteler gibi kandırmaca yaptığını ya da alıcıyı mağdur ettiğini görmedim. :) Hepsiburada'da dediğiniz olayı çok yaşadım mesela.
Adresimi tekrar girince düzeldi şuan bende de pazartesi teslimat gösteriyor :)

Hepsiburada'dan iyidir. Müşteri hizmetleri iletişime geçin tekrardan. Şu ana kadar Amazon'un diğer siteler gibi kandırmaca yaptığını ya da alıcıyı mağdur ettiğini görmedim.

Maalesef geçince verdikleri tek cevap;
Üzgünüz.
İşlem yapamıyoruz.
Yarın kargoya vereceğiz başka bir şey yapamayız.
Sadece iade konusunda iyidir, yoğun zamanlarda Amazon'dan alışveriş yapmayı planlamıyorum, yapmam da. 5 günde anca veriyorlar kargoya yoğun oldukları zaman dev gibi Amazon.

Maalesef geçince verdikleri tek cevap;
Üzgünüz.
İşlem yapamıyoruz.
Yarın kargoya vereceğiz başka bir şey yapamayız.
Sadece iade konusunda iyidir, yoğun zamanlarda Amazon'dan alışveriş yapmayı planlamıyorum, yapmam da. 5 günde anca veriyorlar kargoya yoğun oldukları zaman dev gibi Amazon.

.com, .de, .uk ve .tr'den birçok kez alışveriş yaptım, hiç sorun yaşadım. Kişiden kişiye değişebilir tabii. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı